Beauty comes in all sizes

Eindelijk is het zover en neem ik jullie mee in mijn nieuwe huisstijl.

Wie mij op Instagram volgt kon al een poosje zien dat mijn accountnaam was veranderd. Nu is het eindelijk zover www.beautycomesinallsizes.nl is officieel een feit.

Natuurlijk verandert de naam op deze pagina mee.

Steeds vaker hoorde ik geluiden om mij heen dat mensen ook buiten social media, mij willen volgen, en op de hoogte willen blijven van mode, beauty en lifestyle, niet iedereen is tenslotte een fan van Facebook of Instagram.

Door deze nieuwe opzet is dit eindelijk mogelijk en maak ik het voor iedereen overzichtelijker.

Op Facebook veranderd er niet veel, mijn berichten zien er soms net iets anders uit, dat wel. Het voordeel voor jou is dat jij geen berichten door de bekende algoritmen meer hoeft te missen, of wanneer jij iets wil terugzien niet meer eindeloos hoeft terug te scrollen.

Denk jij nu, handig maar zie je jezelf niet steeds achter de computer zitten om steeds de naam van de website in te typen zodat je kan controleren of je niets gemist hebt?

Natuurlijk kan ik dat begrijpen!

Ook daar is rekening mee gehouden, download beauty comes in all sizes op jouw computer of mobiele telefoon en jij hebt alle info van mij voortaan onder 1 knop naast jouw apps. Gemakkelijker kan ik het niet voor je maken.

Hoe je dat doet?

  • Android: in Google Chrome; klik rechtsboven op de 3 puntjes en klik vervolgens op ‘Toevoegen aan startscherm’.
  • iPhone: in Safari; klik op het Share icon en druk vervolgens op ‘Toevoegen aan startscherm’.