Zo hoor jij altijd ja

Deze titel van Lucinda Douglas trok mij aan. Ze is een prachtige vrouw die ik al even volg, omdat zij op een bepaalde manier in het leven staat, die mij boeit.

Toen dit boek uitkwam was er geen twijfel over mogelijk dat ik deze moest hebben. De grens tussen graag willen en moeten was voor mij totaal verdwenen. Het zette mijn gedachten meteen op scherp zonder een woord te hebben gelezen. De eerst vraag die in mij naar bovenkwam was dan ook “Is nee horen af en toe niet gezond?΅

Toen dit boek op de deurmat viel kroop ik ‘s avonds al snel op de bank om met dit boek en snel gaf het mij meer bewustwording.
Dit boek is handzaam en duidelijk, een spiegel in mijn handtas om af en toe in te kijken en bewust te zijn. Nu ik het gelezen heb probeer ik sommige valkuilen die ikzelf ervaar op te pakken en vooral mee te trainen. Wij handelen nu eenmaal het grootste deel op ons onderbewuste, het gaat niet meteen automatisch. 

Dit boek is voornamelijk een geweldig Ja voor mijzelf. De omslag van dit boek, in prachtig rood zodat ik het altijd zie en niet hoeft te zoeken is echt de moeite waard.

Nu de praktijk, en nee ik verklap daar heerlijk niets over.