Tijd voor cosy truien

Deze tijd van het jaar roept om cosy truien. De dagen zijn korter, de verwarming staat aan. Logisch dat jij je dan warm en confortabel wil kleden, ik ben daar zelf ook niet anders in. Nu ik veel achter mijn pc werk in deze tijd zoek ik wel de balans op, het wil namelijk helemaal niet zeggen dat cosy en fashion niet samen gaan.

In de collectie van Yesta vond ik een aantal heerlijke truien waar ik thuis volop mee combineer. Zoals de feestblouse uit hun wintercollectie met de verrukkelijke oversized trui, van Yesta. Kies ook eens voor verschillende soorten broeken, rokken of juist een jurk waar jij jouw truien mee wil combineren om er steeds verschillend uit te zien. Fashion is vooral leuk om heerlijk jouw eigen draai daar aan te geven, en in deze tijd vind ik het helemaal een uitkomst met beeldbellen, want als ik dan toch af en toe buiten de deur ga voor die ene meeting, style ik die ontzettende leuke broek met dat bruin/zwarte ruitje snel om naar een zakelijke outfit, gemakkelijk toch?

#ad