Win jij deze gave set?

Jij maakt kans op deze prachtige haarverzorgingsset van Balmain Hair Couture samen met een herfst/winter editie van 2020 & lente/zomer 2021 VOL Magazine ter waarde van maar lieftst 120 euro, geschonken door VOL.

Dit stijlvolle blad voor de plussize vrouw had dit najaar een prachtige editie volop fashion en lifestyle, dit voorjaar komt de nieuwe editie uit die ongetwijfeld de vorige uitgave weer zal overtreffen.

Hoe maak jij kans op deze set? Eigenlijk is het heel erg simpel, schrijf je in voor de eerste maandelijkse nieuwsbrief van Beauty comes in all sizes (onderaan de bladzijde) en doe dit voor 1 februari, dan loopt deze actie af, dat is alles meer niet. Als jij je inschrijft wordt jij op de hoogte gehouden van nieuwtjes in fashion, beauty en lifestyle die jij absoluut niet wil missen.

Schrijf je snel in om kans te maken op deze schitterende prijs.

De foto’s zijn als voorbeeld