Bloom Valencia plussize label

We moeten nog even geduld hebben, maar in juli 2021 komt er een nieuw Fashion Label in de Nederlandse en Belgische plussize winkels te hangen. Bloom Valencia staat voor een mooie pasvorm en draagcomfort, gecombineerd met prachtige stoffen.

Katlijn en Bart zijn samen de drijvende kracht achter Bloom Valencia met ieder hun eigen specifieke kracht, kennis en creativiteit. Op hun website lees je er natuurlijk alles over en worden de verkooppunten in Nederland en Belgie up to date gehouden zodat jij straks exact weet of er bij jou een winkel in de buurt zal zijn. Nu social media eenmaal de kracht heeft om informatie snel te delen heb ik henzelf ook meteen op facebook een like gegeven. Wil je zelf ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen volg ze dan zeker.

Terwijl ik mijzelf zat te verlekkeren op hun website wist ik meteen dat er jurken tussen zitten die straks absoluut niet in mijn kast gaan ontbreken en om jou hier ook al te inspireren deel ik deze graag met jou.

Lees je deze blog als winkelier en wil je meer informatie? Neem contact op voor Nederland met Fashion Brand Agent en voor Belgie met Evida.