Hoe mis jij niets van Beauty comes in all sizes

Dat is misschien een goede vraag want wellicht volg jij mij al uitgebreid op facebook en denk je zo alle informatie als eerste te zien. Is dat ook zo? misschien kunnen we ons dat eens afvragen. informatie die we delen via facebook is afhankelijk van algoritmen en zo missen we vaak net die berichten die we juist graag hadden willen lezen. Steeds meer mensen zoeken hun informatie ook anders op dan via social media.

Via een website en nieuwsbrieven heb jij altijd een up to date naslagwerk, geen berichten die niet meer via facebook te vinden zijn of die leuke foto van dat ene jurkje dat je zocht, kan je zo via een de website terugvinden. En dat niet alleen, als de lockdown achter ons ligt, gebruik jij heel eenvoudig de winkelzoeker om nieuwe leuke adressen in Nederland en Belgie te ontdekken.

Als jij nu denkt, leuk geschreven maak ik zie mij echt niet achter mijn computer steeds de websitenaam invullen, dan kan ik jou nu blij maken. Dit hoeft ook niet! Je leest het goed, dit hoeft niet. Beauty comes in all sizes is namelijk heel eenvoudig te downloaden op jouw computer, telefoon of tablet zodat jij alles onder een knop onder handbereik hebt en de leukste winkels, en inspiratie direct kan opzoeken. Hoe je dit binnen enkele ogenblikken eenvoudig download, lees je hier waar je je onderaan de pagina direct kan inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief? Via een maandelijkse mailing hoor jij nieuwtjes, acties en aanbiedingen die nog helemaal niet bekend zijn op social.