Baloe Big Size Fashion in Groningen

  1. In hartje Groningen vinden we Baloe Big Size Fashion een prachtige zaak voor de vrouw vanaf maat 42. Of u nu een casual outfit zoekt, een feestje heeft of juist iets zakelijkers zoekt, bij Baloe bent u aan het juiste adres. Uw outfit afstylen met de juiste accessoires? Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem voor dit lieve gastvrije en vooral profesionele team met ruim 25 jaar ervaring in het vak.

Lingerie bij Baloe Big Size Fashion in Groningen

Dat de juiste outfit begint bij goed passende lingerie weten ze bij Baloe als geen ander. Klopt uw lingerie niet bij uw outfit? Dan heeft u de mogelijkheid deze meteen bij hen te passen en aan te kopen. Niets is fijner dan dat uw outfit vanaf de basis klopt.

Webshop bij Baloe in Groningen

Dat deze winkel niet midden in het hart van Nederland is gelegen is duidelijk, al moet ik bekennen dat deze geweldige studentenstad een ervaring is om te bezoeken voor shoppen met een heerlijke lunch als afsluiting. Nog tijd over? Laat u dan even informeren want deze stad heeft nog veel meer te bieden. Is een bezoek voor u te ver vanaf uw woonplaats, kijk dan eens op de mooie webshop van Baloe Big Size Fashion, ze is het zeker waard.