Manon Grand Moda in Eersel

Eind 2020 opende Manon haar mooie plussize winkel in het Brabantse Eersel. Trendy, hip en classy voor de vrouw vanaf maat 40 tot en maat 60. Eigenaresse Manon (hoe kan het ook anders) heeft een bewuste keuze gemaakt om in haar winkel een keuze te hebben in verschillende sizes . Omdat de gemiddelde vrouw al snel maat 40 draagt, is de kans dat jij bij Manon gezellig kan shoppen met jouw vriendin, moeder, zus enz. enz. is erg groot en natuurlijk ook super gezellig.

Ruime collectie Yoek bij Manon Grand Moda

Hoewel de winkel een ruime collectie heeft van verschillende merken zoals exxellent, hangt er bij Manon een grote collectie van Yoek. Voor een casual outfit een feestje, zakelijke gelegenheid of een ontspannen lunch is goed te slagen bij Manon Grand Moda. Daarnaast is deze winkel voor shop liefhebbers vanuit Belgie ook zeer goed te bereiken.

Absoluut waard om deze winkel eens een bezoek te brengen en een gezellig terrasje in de nabije omgeving te pakken. Wellicht in een nieuwe outfit?