Mieks-Atelier in Vinkeveen

In haar Atelier in Vinkeveen maakt Annemiek de mooiste handmade sjaals en accessoires uit eigen hand. De authentieke sjaals worden door Annemiek elk seizoen weer opnieuw afgestemd waarbij ze gebruik maakt van prachtige rijke stoffen van mooie kwaliteiten. De sjaals van Mieks-Atelier zijn dan ook perfect om jouw outfit net die mooie finishing touch te kunnen geven.

Een sjaal of andere leuke accessoire zijn op de webshop van het Atelier op elk moment van de dag te shoppen, gewoon vanuit de luie stoel wanneer jij dit wil. Wees wel gewaarschuwd, het blijft meestal niet bij een kijkje.

Mooie accessoires bij Mieks-Atelier

Wil jij zeker weten dat jouw sjaal vast zit en niet kan verschuiven, of zoek je een andere asseccoire die bij jou past? Kijk lekker rond op de webshop en kom je er niet uit, heb je vragen over de produkten, persoonlijk contact opnemen met Annemiek, kan altijd.