Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeans shopevent bij FFLO in Goirle

20 november 2022 @ 13:00

Is het voor jou lastig om de juiste jeans (of broek) te vinden? Of vind je het gewoon gezellig om met een aantal gelijkgestemden een besloten shopevent bij te wonen? Geef je dan op en zet zondag 20 november in jouw agenda. Deze middag is FFLO alleen open voor dit event zodat jij alle aandacht hebt en met volle teugen kan genieten van deze middag.

Wij gaan met zijn allen testen en sfeer beleven om te ontdekken welke denim bij ons de beste fitting heeft, en ervaren hoe een juiste jeans ons staat. Heb jij lange of net als ikzelf korte benen? Geen probleem, er zijn broeken tot lengtemaat 34 aanwezig! Het motto van FFLO? Voor elke bil een broek te hebben. Deze middag gaan we met elkaar deze uitddaging aan.

Heb jij de juiste jeans gevonden en wil jij deze graag afstylen? De winkel hangt vol met allerlei andere toffe fashion, tot aan schoenen/laarzen toe die zelfs tot en maat 44 aanwezig zijn (ik vernam dat veel verschillende kuiten in de laarzen passen).

Wat kan je deze middag verder verwachten?

  • Een warm welkom met een heerlijk samenzijn inclusief hapjes en drankjes
  • Uitleg over jeans, de fitting bij verschillende lichaamsvormen, inclusief een stuk geschiedenis over de herkomst van denim
  • Een model zal aanwezig zijn om de laatste modellen aan jullie te tonen van basis tot fashion in jeans
  • Er zullen deze middag onder de deelnemers van het event maar liefst twee denimbroeken verloot worden
  • Fox Factor jeans zal speciaal voor jullie aanwezig te zijn om alles te vertellen over dit merk en natuurlijk kunnen alle vragen die je al had deze dag gesteld worden.
  • Veel jeans aanbod van diverse merken in verschillende prijsklassen

Parkeren is zeer eenvoudig, de parkeergarage onder de Hovel is altijd gratis en bij de uitgang loop je direct tegen de winkel aan. Ben je moeilijk ter been dan is lang lopen niet aan de orde.

Kosten en voorwaarden shopevent

Om deel te nemen aan dit speciale event, waar ook nog eens twee jeansbroeken worden verloot vraagt een kleine investering van 15 € voor jou. Aanmelden kan via social media of contact formulier

Om jou de volle aandacht te geven kunnen maximaal 20 deelnemers zich opgeven. Wees dus snel om verzekerd te zijn van jouw deelname. Heb je je aangemeld en is er onverhoopt iets tussengekomen dan is afzeggen alleen mogelijk voor 6 november via het contact formulier. Alleen bij afzeggingen voor 6 november 2022 zal jouw investering worden terug betaald.

€15

Beauty comes in all sizes

Bekijk de site van Organisator

FFLO

De Hovel 58, 5051 NR Goirle + Google Maps