Helaas! Deze winactie is afgelopen.
Meld je aan op de nieuwsbrief via de homepage om op de hoogte te blijven van nieuwe acties!

Beauty comes in all sizes heeft een nieuwe website, en dit feest deel ik met jou. Er zijn maar liefst 7 prijzen te verdelen. Dat houdt in dat er maar liefst 7 winnaressen zullen zijn met ieder een prijs, wellicht win jij een van de mooie prijzen. Proberen kan altijd want de prijzen zijn weer prachtig!

Wat kan jij winnen bij deze actie van Beauty comes in all sizes

● Een prachtige blazer of blouse van Plusbasics
● Totaal 4 bonnen van 50 euro van Yesta
● Oorbellen van het merk Frederiquestijl
● Een broekje met hemd in prachtig blauw van Upsa

Hoe kan jij kans maken op een van deze prijzen?

Door de hele website van Beauty comes in all sizes zijn woorden voor deze win-actie verstopt. Als een echte speurneus kan jij op zoek naar de woorden. Er zijn er maar liefst 9 te vinden! Heb je ze allemaal gevonden? Dan maak jij kans op een van deze mooie prijzen!

Spelvoorwaarden van de winactie

● Indien het onverhoopt mocht zijn dat een kledingstuk niet aanwezig is in uw maat, zal een passend alternatief worden aangeboden..
● Ben jij jonger dan 18 jaar, dan dien jij toestemming te vragen aan jouw wettelijk vertegenwoordigers om mee te kunnen doen.
● Jij kan slechts 1x meedoen met jouw email adres,
● Looptijd winactie tot 7 april. Over de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
● Win jij een cadeaubon van Yesta? Neem vooraf contact met ons op in welke winkel u gaat shoppen, zodat de betreffende winkel geïnformeerd kan worden.
● De prijs van Plusbasics bestaat uit of een blazer of een blouse van de betreffende print op de foto. Mocht deze niet meer voorradig zijn overlegt sponsor Frommes hierin voor een alternatief met de winnares. De prijs is in overleg op te halen in een van hun filialen of te versturen.
Prijzen worden alleen naar een adres in binnen Nederland of Belgie verzonden
● Een aantal prijzen zijn gesponsord. Beauty comes in all sizes is niet verantwoordelijk voor niet nagekomen afspraken van haar sponsoren

Wil je meedoen aan een prijsvraag dan moeten wij voor de afhandeling van de winactie beschikken over een aantal persoonlijke gegevens, waaronder je volledige naam en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren, de winnaar bekend maken en je via e-mail informeren over de uitslag en afhandeling.

Ook kunnen we hiermee de respons op onze acties meten. De gegevens die je via een beveiligde SSL verbinding bij ons achter laat (d.m.v. het invullen van het winactie formulier) worden niet beschikbaar gesteld aan derden en worden niet gebruikt voor andere doelstellingen dan de afhandeling en toezending van de door jou gewonnen prijs.

Ook zullen wij je persoonlijke gegevens niet verkopen of ter beschikking stellen aan derden tenzij strikt noodzakelijk voor de toezending van een gewonnen product door de (web)winkel die het product beschikbaar stelt en naar de winnaar verstuurt. De gegevens worden niet langer bewaard dan de looptijd van de winactie en de tijd die nodig is om de prijsafhandeling uit te voeren.