Over Beauty comes in all sizes

 

Beauty comes in all sizes is opgericht door mij, Karin, geboren en getogen in Brabant. Ik woon in een bosrijke omgeving dichtbij een grotere stad, zodat ik zowel van de rust als de drukte kan genieten. Juist die balans tussen het stadse leven en de rust van de natuur vind ik fijn wonen.

 

Mode vond ik als kind altijd al super fascinerend, maar daar bleef het wel bij. Volgde mijn opleiding, en kwam uiteindelijk terecht in de financiële sector. Iets heel anders dan wat ik tegenwoordig doe.

Op het moment dat ik nog in de financiële sector werkte was ik nog jong, en merkte dat dit toch niet het werk was wat ik zocht. Het werken met mensen vond ik ontzettend leuk, maar het ontbrak aan iets wat ik gewoonweg nog moest ontdekken. Misschien wist ik het diep van binnen wel, maar had ik meer tijd nodig dit te ontwikkelen.

 

Jaren later kwam de liefde voor fashion beroepsmatig op mijn pad. Hoewel dit echt compleet toevallig was, ben ik er stiekem ook van overtuigd dat dit toen een reden heeft gehad. Nog altijd ben ik blij dat ik het toen heb omarmt. 

 

Het zorgde ervoor dat ik hierin ook ontwikkelingen kon gaan doormaken en plots was daar Beauty comes in all sizes, iets wat ik met veel passie doe en mijn ogen elke dag van twinkelen.

 

Liefs 

Karin