Plussize collectie van Je m’ appelle

Draag jij net als ikzelf een plussize maat, en volg jij plussize merken op de voet. Dan is het toch heel goed mogelijk dat jij nog niet van dit leuke merk hebt gehoord. Je m’ appelle heeft namelijk pas later plussize maten aan hun mooie collectie toegevoegd. Ook ik wilde dit natuurlijk uitproberen. Lees mee, ik vertel je alles over Je m’ appelle en mijn ervaring van dit betaalbare merk voor vrouwen vanaf maat 34 tot 52 en misschien ben jij straks wel net zo enthousiast als ik.

Je m’ appelle een droom die werkelijkheid werd

Voordat ik jullie alles over de pasvorm vertel, is het ook wel leuk om iets te weten over het merk zelf. Sst niet doorvertellen maar deze info hierover staat gewoon op hun website. Hier kan jij namelijk allerlei informatie terugvinden, zeer leuk om ook even te lezen.

Je m’ appelle is een online winkel en “geboren” in 2014. Dit alles vanuit een droom van de twee founders Suzanne en Maurice. Hun doel? Het ontwikkelen van een merk dat aansluit bij de wensen van de vrouw. Iemand die het fijn vindt online te winkelen. En laten we eerlijk zijn online shoppen is tegenwoordig in een haastige maatschappij een belangrijke aanvulling geworden.

Dit merk weet dat wij steeds iets anders willen. Als ik naar mijzelf kijk ben ik af en toe net het weer. Wat ik vorige week beslist nog niet nodig had, kan een week later echt helemaal anders zijn. Zij begrijpen jou en mij hierin. Daarom hebben zij elke week ( echt elke week ) nieuwe collecties.

Iedere week is er een collectie in de reguliere maten en elke maand word een collectie doorgetrokken naar hun plussize. Op dit moment zijn ze nog in de opbouw fase, vandaar dit nu nog elke maand is. Hun doel is om dit natuurlijk ook naar iedere week te krijgen!

De wisselende collecties hebben een voor en een nadeel. Het nadeel kan zijn dat jouw favoriete item al snel is uitverkocht want op is op en te lang wachten is niet altijd verstandig. Het leuke voordeel hieraan is, dat jij en ik elke keer weer nieuwe inspiratie kunnen opdoen. En welke vrouw wil dit nu niet?

Zal ik nog een ander groot voordeel verklappen? De prijs/kwaliteit ligt bij hun super in balans. Dus als jij iets ziet wat jij niet kan weerstaan terwijl jij eigenlijk een shopstop voor jezelf had ingelast? Dan ga je vast overstag, de prijs is echt vriendelijk.

Je m’ appelle staat niet alleen voor fashion maar vindt het ook belangrijk hoe hun kleding gemaakt wordt. Zo las ik terug dat alles in Europa word geproduceerd. Vind jij net als ik ook belangrijk te weten wat je draagt? Op de website lees je ook hier alles over terug. Ik kan het zeker aanbevelen.

Plussize collectie van Je m’ appelle

Eerlijk is eerlijk, ik vind het geweldig dat steeds meer merken zich ook gaan richten op plussize maten. Toen Je m’ appelle mij benaderde en ik mij goed had ingelezen over dit leuke merk, kon ik natuurlijk geen nee zeggen voor deze samenwerking. Er was een kleine opstakel, ik had dit merk in alle eerlijkheid nog nooit gedragen. Hoe het zou staan, voelen, hoe was de fitting? Werkelijk ik had geen enkel idee.

Ai daar maakte ik meteen een beginnersfout in hun fitting. Waar ik natuurlijk gewoon op hun uitgebreide maattabel had kunnen kijken…….Zullen we het er op houden dat ik ook van mijn fouten kan leren? Mijn eerdere ervaring met merken die later starten met een plussize lijn heb ik wel eens de mening dat ik de maatvoering soms wat smaller vind vallen. Met mijn maat 48 en soms 50 dacht ik ‘-ach ik zal maar de grootste maat bestellen”-. Hierdoor orderde ik mijn complete outfit in maat 50. Dat was geen goede beslissing van mij.

De plus size collectie van Je m’ appelle valt helemaal niet klein. Hier was duidelijk nagedacht over mijn figuur. Tja, daar moest alles retour en in een andere maat terug. Advies van mij, kijk goed de maattabel na en bij twijfel bel ze gewoon op. Het is een zeer fijne en vriendelijke klantenservice.

Mijn ervaring met Je m’ appelle

Als jij dit merk ook nog moet ontdekken, kan ik mij voorstellen dat jij wil weten wat mijn ervaring is. Nou kan ik jou al meteen verklappen dat wanneer het mij niet zou bevallen, jij het hier niet terugleest. Kwaliteit en pasvorm vind ik heel erg belangrijk. Jazeker, ik was meer dan aangenaam verrast toen ik de stoffen in mijn handen voelde en nog meer verrast toen ik het aantrok. Het jasje voelt als een jogging vest, het stretcht heerlijk mee en knelt absoluut niet af op mijn (forse) bovenarmen terwijl ik toch een blouse en trui eronder draag.

Mijn outfit op de foto’s is geheel van Je m’ appelle en heeft door mijn ogen een prachtige blauwe tint. De sweater staat heerljk sportief bij deze sporty classy en vrouwelijke look en de witte blouse van dit merk maakt het af. Deze look geeft mij mogelijkheden om gekleed te gaan naar een zakelijke afspraak maar ook om heerlijk casual voor de dag te komen. Als het straks wat warmer gaat worden kan ik super gemakkelijk in laagjes gaan werken. En let op de opvallende streep op de mouw op de foto hierboven. Het zijn de details die het voor mij maken.

Ondertussen weten jullie van mij dat ik heel graag mix&match met kleding en kleur. Mijn fuchsia roze laarsjes had ik al aangetrokken om de outfit wat kleur te geven. Heb jij een dag geen zin in ton sur ton? Deze blauwe set leent zich natuurlijk perfect met allerlei kleuren en kledingstukken te combineren. Leef je lekker uit, ga ik ook doen.

Nu heeft het merk in hun collectie een broek met exact dezelfde streep en stof als het jasje en ik twijfelde of ik deze variant van de geborstelde sweatstof zou kiezen of zou gaan voor de pinestripe in travelstof die je op de foto ziet. Beide broeken hebben iets en hoewel ik ging voor de pinestripe denk ik dat de andere ook snel in mijn winkelmandje gaat.

Wist jij dit? Op hun website las ik dat Je m’ appelle de eerste is in Nederland die duurzaam Travel Quality in haar collectie heeft en gemaakt is van 100% gerecycled polyamide. Nu draag ik vaker travelkwaliteit en dacht ondertussen dat ik wat “weet je datjes” over deze stof aan kennis had opgedaan. Mis, op hun website heb ik toch weer nieuwe informatie gelezen, en wat mij betreft is het is alleen maar prettig om te weten wat je draagt. Benieuwd naar hun travelstof kleding, kijk dan zeker eens op hun webshop.

Wellicht ben jij nu net zo enthousiast geworden als ikzelf ben. Mijn advies, kijk heerlijk rond op hun webshop en lees ook vooral waar ze voor staan. Ben gewaarschuwd, als je gaat kijken op de shop ga je waarschijnlijk overstag. Laat je mij op de diverse social media zeker jouw ervaring weten, als jij ook gaat shoppen?