De nieuwe najaarscollectie van Yesta Fashion

De eerste najaarscollectie van Yesta Fashion hangt nu in jouw favoriete winkel, en wat is ze mooi. Het is vrouwlijk, hip, trendy en voor de kleurenthema’s zijn werkelijk prachtige tinten gebruikt.

Prachtige groentinten in de najaarscollectie van Yesta

Persoonlijk houd ik erg van groentinten, ook om deze met andere kleuren te combineren zodat de outfit spannend blijft, met deze nieuwe najaarscollectie gaat dit helemaal in orde komen.

Voor nu draag je deze mooie jurk natuurlijk zonder vest, en wellicht denk jij met de zomerse temperaturen op dit moment, helemaal niet aan het najaar. Het is misschien nu nog moeilijk te geloven maar het nieuwe seizoen zal er sneller zijn dan we denken, voordat we het weten gaat ineens de verwarming even aan. Wil je in het najaar zo lang mogelijk van de verwarmingsknop afblijven, draag deze prachtige jurk dan met een heerlijk vest., maar ook buiten is ze natuurlijk fijn te dragen wanneer het nog te warm is voor een echte najaarsjas.

Plussize jurken van Yesta Fashion

Jurken draag ik graag, en bij Yesta kan je je als jurken liefhebster heerlijk uitleven, en eigenlijk moet ik dat met hoofdletters schrijven, de collectie is altijd zo geweldig ruim dat voor ieders smaak en body je prachtige outfits kan samenstellen. Deze doorknoopjurk was direct een favoriet van mij, en hoewel het in de zomer best warm kan zijn om foto’s te maken van najaarscollectie, kon ik niet anders dan zwieren in deze beauty.

Cosy plussize vesten en truien van Yesta

Ook dit seizoen heeft Yesta natuurlijk heerlijke cosy vesten en truien in hun collectie, jullie zagen al een prachtig vest, aan het begin van deze review. Ze houden ons niet alleen warm maar zijn ook prachtig om onze outfit af te stylen. Omdat ikzelf graag jurken draag vind ik het fijn om deze met een trui of vest te combineren. Als het te warm is, zijn ze gemakkelijk uit te doen om er toch nog trendy uit te zien. Hieronder laat ik jou zien hoe ik de jurk met een trui combineer.

Styling tips van Yesta

Nu “hoor” ik jullie denken, en afvragen hoe zit die trui? Dat ga ik jullie natuurlijk uitleggen, een trui dragen over een jurk is leuk maar heeft soms net wat extra nodig om een beetje pit te geven aan de totale outfit. Deze tip kreeg ik van Evida de agent van Yesta Fashion in Belgie, voor jullie heb ik een filmpje gemaakt hoe je met een simpel elastiekje je trui net een andere look kunt geven.

#ad