Wintercollectie Bloom Valencia

Bloom Valencia heeft dit winterseizoen hun eerste collectie in de Nederlandse en Belgische winkels hangen. Zelf had ik de jurken alleen via foto’s gezien, jullie kunnen je voorstellen dat ik ontzettend benieuwd was om eindelijk te gaan passen en de stoffen te ruiken en voelen.

Rijke stoffen bij Bloom Valencia

Bloom Valencia gebruikt rijke stoffen van hoge kwaliteit en dat is te zien aan hun jurken. Deze groene jurk in een prachtige olijfgroene kleur heb ik op mijn social media al eerder laten zien. Ik was niet de enige die zo positief en enthousiast was, jullie zijn ook volop gaan passen en kopen en heb al leuke foto’s van aankopen gezien op de besloten V.I.P. groep van Beauty comes in all sizes. Mocht jij daar een kijkje willen nemen, klik dan even hier.

Tijdloze en vrouwlijke plussizekleding van Bloom Valencia

Wat ik naast de kwaliteit nog meer mooi vind aan dit mooie merk, is de vrouwlijke en tijdloze snit. Natuurlijk kan jijzelf een eigen stijl maken van deze blousejurk door haar ook eens open te dragen, of met een een stoere schoen te combineren. Zo heb ik bij de foto hieronder mijn pumps verwisseld voor een iets stoerdere laars. Dezelfde jurk in een andere kleur heeft zo ineens een heel andere uitstraling.

Eco leather of nepleren plussize dress van Bloom

Al tijden favoriet van velen. De een noemt het eco leer, de ander nepleer, het maakt ook niet uit we weten allemaal wat we ermee bedoelen. Deze zwarte is heerlijk voor als het straks kouder gaat worden, voor nu nog echt te warm, maar ik wilde deze parel jullie niet langer onthouden.

#ad