City Jungle collectie van Yesta

Mixen en matchen is leuk, en ook dit thema van Yesta biedt weer veel mogelijkheden. Iedereen zal het met mij eens zijn als ik schrijf dat de collectie altijd ruim van opzet is, zodat jij met jouw eigen favorieten leuke outfits kan maken.

Voorjaarscollectie van Yesta

Yesta heeft altijd verschillende thema’s en dit kleurenthema heet bijzonder toepasselijk de City Jungle collectie. Prachtige prints met groen, geel, zwart en wit vertaalt naar trendy fashion outfits. In deze leuke serie vond ik outfits die ik absoluut nu al uit mijn kast haal, ik hou van het voorjaar het maakt mij vrolijk en laat winterkleding graag in mijn kast hangen.

Sommige te leuke items moeten natuurlijk wachten op iets meer zonnestralen zoals deze toffe jurk, mits je graag je blote benen laat zien. Wil je haar nu al dragen, kan je haar natuurlijk ook combineren met een stoere zwarte skinny jeans van zus Base Level Curvy. Trek er stoere westernboots onder of heerlijke sneakers en jouw outfit staat.

Het groene vest is in deze Jungle City serie een musthave om te mixen and matchen wat mij betreft. In de outfit hieronder zie je mij haar ook weer dragen op de witte broek uit de Yesta collectie, je trekt haar overal bij aan en ik weet zeker dat ze ook geschikt is om bestaande outfits uit jouw garderobe te updaten naar voorjaar 2022. Kleding uit jouw kast kunnen vaak al met een kleine toevoeging weer een frisse look krijgen.

Lange t-shirts in de Yesta collectie

De een roept enthousiast jaaa en de ander het tegenovergestelde, troost jullie, Yesta heeft beide. Ja natuurlijk heb ik ook een persoonlijke voorkeur en voor mij mogen ze iets langer zijn.

Mijn voorkeur heeft te maken met mijn eigen lichaamsverdeling, lang bovenlijf en in verhouding nets iets kortere benen, Prima natuurlijk, maar hierdoor moet ik bewust kijken naar de bovenstukken. Deze valt perfect en ik hoop echt dat dit model vaker zal terugkomem, ze valt aangesloten, maar niet te strak en heeft daarnaast een kleine rimpeling bij de heup zodat het model luchtig, speels en trendy blijft.

Nu ga ik helemaal op in het fijn gesneden model van het shirt, maar wil de broek hier echt niet vergeten. De fitting van broeken zie ik anders worden dit seizoen. Skinny zal nooit echt uit het modebeeld verdwijnen, maar het wordt allemaal wel weer wat losser om de benen. Deze regular fitting zal voor veel vrouwen een verademing zijn. Ze is het absoluut waard te passen, en hoop dat ze jou net zo fijn zal zitten als bij mij.

Jurken van Yesta

Wie mij een beetje kent weet dat ik een zwak heb voor jurken, en ja ik leef mij hierin graag uit. Deze maxi dress uit de Yesta collectie is gevoerd en daardoor wat warmer om te dragen, ideaal om mijzelf op het voorjaar te kunnen richten terwijl het buiten nog niet helemaal wil meewerken, wil jij het geheel nog meer voorjaar geven, doe dan eens een paar catchy gekleurde oorbellen in, of draag een leuke riem om de jurk. Accessoires kunnen veel doen met een outfit. Speel er eens mee om te kijken waar jij je fijn bij voelt.

Meer zien uit de Jungle City collectie? Kijk dan eens bij een van hun verkooppunten.

#ad