Blue Monday

Deze Blue Monday is perfect om inspiratie te delen uit dit kleurenthema van Yesta met blauw en frisgroen. Nu zal deze groene tint ook door sommige ook neon genoemd worden maar persoonlijk vind ik een neontint feller van kleur, deze frisse groentint vind ikzelf net meer mogelijkeden bieden om te combineren.

Toen ik de plissejurk bij Yesta zag twijfelde ik in eerste instantie, niet iedereen staat bij plisse te springen. Mijn lichaamsbouw en mijn heerlijke holle rug zijn vaak spelbreker om dit te dragen, jammer want ik vind het zo mooi. Toch probeerde ik deze jurk, en nog steeds kan kleding mij zo verbazen. Hij zit perfect, kleed zich om mij heen zoals ik het graag zie, met enorm veel mogelijkheden om ook met andere kleuren te combineren.

De overslagjurk is weer een totaal andere jurk. De blauw en frisse groentint zie je subtiel terug in een leuke print en heeft een kortere mouw met een hele goede lengte. Bij beide jurken draag ik dit heerlijke groene vest. Vooral in deze lockdown draag ik graag een vest (cardigan), maar straks natuurlijk ook ideaal op een mooie lentedag.

Wanneer je een gelegenheid hebt waarvoor je het vest iets te casual vind dragen op deze overslagjurk, zou ik zeker het blauwe jasje van Yesta uit hun basiscollectie proberen.

Vergeet zeker niet om niet alleen met kleding te combineren maar ook met jouw schoenen, zo maak jij bij jezelf steeds een nieuwe look.

#ad