De Plusbasics collectie bij Frommès in Franeker

Wie denkt dat plussize fashion in het noorden van het land niet goed vertegenwoordigd is, heeft dat mis. Zo vind je in het Friese stadje Franeker zelfs de gehele collectie van Plusbasics in de prachige winkel, Frommes. Esther de eigenaress van deze mooie shop vroeg of ik op mijn social media en website voor alle liefhebbers inspiratie wilde delen van dit prachtige merk.

Natuurlijk wilde ik dit voor hun doen. Ze stuurde mij deze items op die ik onderling heb gecombineerd, en soms ging ik hierbij ook uit mijn comfortzone.

Of je dit merk nu casual of zakelijk draagt, het is allemaal mogelijk, combineer het onderling en absoluut ook met items uit andere seizoenen van Plusbasics. Het merk zorgt ervoor dat je de kleuren uit eerdere collecties kunt blijven dragen met de nieuwste kleuren en prints van het seizoen, zodat jij lang en duurzaam met jouw kleding kan omgaan. Wil jij exact de visie weten van dit prachtige merk, lees dit dan zeker na op de site van Plusbasics, het is de moeite waard dit te doen.

Als je het merk gaat passen zie je meteen wat kleur doet. Deze zakelijke combi is wat mij betreft geweldig maar met sneakers in plaats van hakken soms ook iets comfortabeler. Hoe je het ook gaat dragen, de bewegingsvrijheid voelt heerlijk in deze prachtige travelstof en zorgt vanuit mijn ervaring voor lang draagplezier.

Op de foto’s zie je wat een andere top en schoenen het beeld veranderen. Frommes daagde mij uit in collorblocking, de trend dit seizoen bij Plusbasics. Uit mijn comfortzone maar ik vind het altijd leuk om te zien wat kleding of kleur doet.

Natuurlijk ben ik ontzettend nieuwsgierig naar jouw voorkeur. Als jij ook geinspireerd bent kan je zowel in de winkel als online shoppen. De service is naar mijn eigen ervaring bij beide top, en twijfel je bij een online aankoop bel ze dan voorak even op of stuur buiten openingstijden een berichtje.

Wil jij direct door naar de webshop van Frommes, tik dan hier, ik wens jou alvast ontzettend veel plezier bij het shoppen van deze of andere items uit de collectie.

#ad