Warm en cosy met Yesta Fashion

Ga jij dit najaar anders om met de centrale verwarming, dan is deze blog echt voor jou. Kleding die gemakkelijk in laagjes zijn te dragen maar vooral ook echt met elkaar te combineren zijn. Warm en fashionabel de winter door met Yesta waar comfort hoog staat. De outfits zijn uiteraard weer te verkrijgen bij diverse verkooppunten van dit fashionmerk.

Casual en stijlvol

De outfit links heb ik al eens eerder laten zien via mijn social media, ik droeg deze op een zondagmiddag bij een fijne boswandeling. Het was heerlijk buiten en ik ging op pad in deze casual set. Een fijne grijze strech jeans van Yesta met daarop een effen blouse en de warme oversized shirt jacket in een mooie ruit. Omdat het op dat moment nog wat vroeger was in het seizoen en op de dag iets warmer, droeg ik de jacket nog als jas. Nu het inmiddels kouder is draag ik haar als een lekker warm vest in huis.

Als ik een afspraak heb waarbij ik netjes maar toch casual kan zijn kies ik vaker voor de mooie camel kleur broek op de tweede foto, deze komt dan net iets vaker uit de kast. De outfit blijft casual maar gewoon net iets netter. Een prachtige kleur broek die goed is te combineren en zelfs mooi in eenvoud is met een eenvoudige witte blouse uit de collectie van zus Base level curvy.

Travelstof

Als wij kleding kopen, hebben we vaak wel of juist geen aantrekkingskracht tot bepaalde stoffen. Het materiaal van onze kleding vinden we steeds belangrijker, en dat is juist goed om te weten (en te laten weten) wat wij zoeken in onze kleding.

Travelstof is exact een stof die de laatste jaren flink in populariteit is gestegen en ook bij Yesta vinden we dit seizoen een thema in deze populaire stof. Het kan natuurlijk zijn wanneer jij dit leest, dat je denkt dat is net niets voor mij maar dat zal altijd blijven. Waarbij niet kan ik beter schrijven.

Dit seizoen hebben ze een klein thema in dit materiaal en ik koos deze outfit uit om aan jullie te laten zien. Wie mij volgt weet dat ik wel van een dierenprint houd, en deze kon ik natuurlijk gewoonweg niet weerstaan. Nieuwsgierig om te zien wat ze nog meer hebben in deze heerlijke stof? Informeer dan even bij jouw favoriete verkooppunt van Yesta.

Stylisch en comfortabele kleding voor een maatje meer

Yesta heeft in dit thema gekozen voor stylisch en comfort. Practisch voor als jij lekker op de bank zit, maar het is ook fijn om fashionabel en comfortabel tegelijk de deur uit te gaan.

Ook in deze outfit heb ik heerlijk voor laagjes gekozen. De trendy broek heeft een volledige elastieke band en draagt super door de 4% elastan, meer hoef ik niet te schrijven, comfort dus! Hoewel je op de broek natuurlijk een mooie zwarte basis kan dragen, heb ik hier voor een trui gekozen die past bij de mooie bies die langs de broek loopt en natuurlijk ook prachtig om zonder het vest te dragen, kijk nog even naar het leuke detail bij de mouwen.

Aan jou de keuze hoe jij gaat combineren.

#ad