Lenna zomerjurk van Yesta Fashion in nieuwe print

Wat zullen er met mij veel van jullie blij zijn!

Een merk heeft altijd fashion items waarbij iedereen elk jaar hoopt dat ze weer in de collectie komen. Twee jaar geleden kwam ze voor de eerste keer in de collectie van Yesta en vorig jaar zagen we de Lenna zomerjurk ook in een mooie print terug. Dit zomerseizoen bleef het jammer genoeg even stil rond deze zomerhit, ze was helaas even uit het beeld verdwenen, maar niet voor lang!

Goed nieuws, de Lenna is terug!!!!!

Lenna Essential in Dark Indigo Blue/Ecru

Yesta Fashion heeft deze favoriete zomerjurk in twee prachtige prints laten maken. Deze (boven en onder de tekst) is in een donkere indigo blauwe kleur met ecru. Het is een prachtige maar diepe tint, zoom hem even uit op je mobiel of tablet om de kleur iets beter te kunnen vangen, want ze is echt super mooi.

Dark Indigo/Ecru A003532

Nu het mooie weer eraan komt is deze dress de musthave voor de zomerse dagen en natuurlijk om straks mee te nemen op vakantie, wanneer je de jurk na het wassen goed uithangt, is strijken bijna niet nodig en dat is natuurlijk ontzettend fijn wanneer je tijdens vakanties vaak wat moet inproviseren. Iets waar ik absoluut naar kijk bij het kiezen van mijn vakantie outfits,

Natuurlijk kan het in de ochtend of avond net wat frisser aan onze armen voelen, en soms heb ik ook wel eens dat ik ergens niet mouwloos naar toe wil gaan, herken je dat ook bij jezelf? Niet omdat ik mijn armen niet wil laten zien ( en ja ik heb flinke boven armen), maar gewoon omdat niet altijd bij elke situatie een mouwloze outfit wil dragen, en dat is trouwens ongeschikt aan mijn kledingmaat.

Een mooi jeansjasje is altijd een oplossing om over een mouwloze jurk te dragen, maar een mooi vestje vind ikzelf ook altijd fijn om aan te hebben. Ze zijn gemakkelijk om in de koffer weg te stoppen en geven net een andere look aan een outfit. Yesta heeft dit seizoen in de high summer collectie een ideaal vest hiervoor in hun collectie je kan deze terugvinden in een eerdere blog over Yesta.

Hoe draag jij de Lenna dress ook op koudere dagen

Het vest is zowel in wit als in zwart geproduceerd, vraag gerust even bij een van de Yesta verkooppunten naar de mogelijkheden, ze helpen jou daar graag bij.

Ben jij toch meer een denim liefhebster, of hou je gewoon van afwisseling kijk dan eens naar het prachtige eru jasje van Yesta via deze link, die overigens ook prachtig zal staan bij deze muliti-colour print van de Lenna dress.

Brown/Multi-Colour A003529

Lenna zomerjurk van Yesta voor jou ook in Brown/Multi-Colour

Eigenlijk ben ik best nieuwsgierig welke print jou het meeste aanstaat, want deze multi-colour print vind ik toch wel heel erg mooi. Als je niet hoeft te kiezen…………nee dat moet je natuurlijk gewoon zelf beslissen, maar wacht niet te lang op=op, elk zomerseizoen zijn ze reuze snel uitverkocht.

Nog meer hot fashion summer items van Yesta

Hoewel ik vooral in de zomer een ontzettende fan ben van jurken, weet ik uit alle feedback die ik krijg via mijn social media dat niet iedereen hier graag voor kiest. Geen enkel probleem bij Yesta, ook hier hebben zij oog voor. Kijk eens naar deze heerlijke combi in black/ecru.

A003534 en Jaiyenna Essential A003533

Een geweldige zomerse print en zelf was ik ontzettend blij verrast met de top, ze is namelijk voor mij perfect van lengte. Bij mij wil een top nog al eens net te kort zijn bij mijn lange bovenlijf, en dat was nu totaal niet het geval. Valt de top bij jou iets langer dan bij mij, dat klopt bij mij vallen shirts nu eenmaal gewoon net iets korter.

Deze outfit heeft niet alleen een mooie print, ze draagt ook nog eens super luchtig en in de warme zomerse maanden een uitkomst om te dragen. De broek heeft rondom ruime elastiek heeft en je voelt het bijna niet als je het draagt, ik niet althans. Ervaar het dan weet je wat ik hiermee bedoe, en eigenlijk ben ik ook erg nieuwsgierig of jij hetzefde ervaart. Ben jij bedeeld met vollere benen, probeer de Jaiyenna dan absoluut ook eens, ze valt wat wijder en los om de benen, misschien is ze voor jou ook perfect.

Ja, ik draag dezelfde printjes graag bij elkaar, is dat nu niets voor jou, mix & match het dan met een van de andere te gekke fashion items van Yesta om jouw eigen touch eraan te geven.

Ik wens jou alvast ontzettend veel draagplezier met een of misschien wel meerdere van deze heerlijke summer items van Yesta. Hou er rekening mee dat wellicht jouw favoriete verkooppunten van Yesta deze fashion items nog net niet binnen hebben, maar ze zijn onderweg.

#ad