Internationale vrouwendag

Op 8 maart is het internationale vrouwendag, met elk jaar een ander gekozen thema.
Dit jaar gaat het over hoe, of op welke manier, vrouwen hun invloed positief kunnen uitoefenen, “invloed met impact”.
Voor iedereen zal dit een andere betekenis hebben, maar positiviteit heeft altijd waarde. Je gezin, op je werk, creativiteit, geef het jouw invulling, je zal erachter komen dat jouw positiviteit meer invloed zal hebben dan jij misschien denkt.

Als ik naar mijzelf kijk dan hoop ik vrouwen positief te inspireren, te laten inzien dat iedereen er mag zijn. Een krachtige outfit vond ik daarom helemaal passen bij deze dag. De voorjaarscollectie van Dorisstreich is sowieso een super collectie. Eerder liet ik al een comfy pak zien van dit merk, hoewel dit eigenlijk een te eenvoudige benaming was. Comfy Chic past eigenlijk zoveel beter.

Ook deze prachtige outfit met de kleur groen in de hoofdrol, laat zien waar het merk voor staat. Kracht, vrouwelijkheid afgewisseld met comfort en details. Je ziet het al bij de halslijn van deze mouwloze jurk, Niet alleen een rits (deze voel je niet op de huid) maar ook de sportieve afwerking hiervan geven net dat beetje extra aan de halslijn.

De sportieve bies komt ook weer terug aan de zijkant van de jurk, het zorgt net voor dat sportieve tintje wat ik meestal zoek in mijn outfit. Ik hoop dat je hem goed ziet op de foto.

Om de outfit compleet te maken koos ik voor dit krachtige groene jasje van DorisStreich. Of ik deze nu draag op de jurk, een jeans of andere outfit, ik voel mij er heerlijk in, en dat is het belangrijkste aan kleding voor mij. Het moet een verlengstuk zijn van wie ik ben, en op deze internationale vrouwendag is dit naar mijn mening zeker gelukt.

#ad