Als comfort en luxe samensmelten

Toen ik deze mooie print uit de Crazy Jungle thema van DorisStreich zag, kreeg ik een twinkeling in mijn ogen. De samenstelling van de kleuren vind ik namelijk super en de naam Crazy Jungle vind ik heerlijk gevonden, het verwoord voor mij exact wat deze print uitstraalt.

Het is spijtig dat je op een plaatje de mooie rijke viscose stof niet kan voelen, maar ik hoop dat de foto de mooie luxueuze uitstraling ook ook weergeeft. Het materiaal heeft de eigenschap op de huid net zo comfortabel als katoen en tegelijk zo zacht als zijde aan te voelen. Vroeger noemde ze deze stof ook wel kunstzijde. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord, maar toen ik deze informatie kreeg verklaarde dit absoluut veel, want deze blouse zit super.

Nu lijkt het bij deze mooie vrouwlijke outfit of ik de blouse draag op een vrij eenvoudige zwarte basis broek uit hun collectie, waar ik misschien niet al te veel over kan schrijven, niets is minder waar dus lees zeker nog even verder.

Om te beginnen heeft deze broek volledig elastiek in de taille en zit daardoor (bij mij) als gegoten. Dat niet alleen, in de details zie je ter hoogte van de enkels een rits die je ook open kan doen en net die sporty-chique uitstraling geeft aan het geheel. Op de foto hieronder is dit leuke detail goed zichtbaar,

Als je de pantalon draagt zullen meteen twee eigenschappen direct opvallen, hij is en zacht en licht. Omdat deze Sensitive stof is opgebouwd uit een aantals specifieke technische eigenschappen, heb ik deze opgevraagd om te delen. De speciale stof is naast zacht en licht namelijk ook duurzaam, ademend, gemakkelijk wasbaar en droogt enorm snel. Daarnaast heeft het de heerlijke eigenschappen om ook kreukvrij te zijn en niet te pluizen. Voor wie de samenstelling voor het draagcomfort belangrijk is, de stof bestaat uit 28% Elasthane en 72% Polyamide. Veel informatie maar als ik naar mijn eigen huishouden kijk met kinderen en een wasmachine die altijd draait, zijn dit voor mij ideale eigenschappen.

Vind je dit ook als muziek klinken maar is de broek die ik aanheb net niet jouw model?
Geen enkel probleem, DorisStreich heeft deze fantastisch ’Sensitive Fabrics’ kwaliteit in verschillende modellen: de regular pantalon, de slim line, en de legging.

Het is natuurlijk veel informatie die ik meegeef, en daarom kan ik maar een ding schrijven, ga het ook beleven en ga hem zeker proberen. Zodra je hem aantrekt valt het samen en begrijp je exact wat ik bedoel. Ik waarschuw wel, je trekt hem waarschijnlijk daarna niet meer uit.

#ad