Voorjaarsmode met zwart en wit

Dat combinaties met zwart en wit bijna ontelbaar zijn weten we allemaal. En ik heb voor mijn kast echt even staan kijken hoe ik deze inspiratie uit de collectie van Yesta wilde laten zien. Met een kleur combineren is natuurlijk ook altijd mooi maar besloot het bij deze twee krachtige power tinten te houden, omdat ik vind dat wanneer je alleen zwart en wit draagt deze elkaar in kracht enorm versterken.

Ik kon ontzettend veel foto’s maken alleen al met deze items, dat zou nu teveel worden om te delen. Heerlijk als je al zoveel mogelijkheden hebt met kleding en eigenlijk maar een paar items kiest om te combineren. Het pak in zwart/wit, is in mijn ogen gewoon een musthave deze zomer. De mouwen heb hier ik lekker opgerold voor iets meer bewegingsvrijheid als ik werk (ik vind het ook gewoon leuk staan). Afgelopen weekend droeg ik thuis de prachtige broek van dit pak maar dan met het zwarte vest. Heerlijk casual en voor nu prettig omdat de kachel toch nog brand en de zon niet altijd wil meewerken.

Op de zwarte pantalon draag ik de mouwloze zwart/witte top van Yesta met het prachtige zwarte vest. Mijn arm heb ik met opzet op de foto zo gebogen zodat je het mooie fijne opengewerkte breisel goed kan zien, ideaal nu de temperatuur nog niet zo warm is en voor later in het seizoen heerlijk tijdens een zomeravond om buiten te dragen. De broek die ik hier aan heb draag je natuurlijk casual, chique, netjes, zakelijk, enz enz, geef het een naam. Het kan namelijk allemaal, draag het zoals jij dat wil. Ik heb hem als inspiratie ook met de mooie witte top/blouse gecombineerd, maar ik draag het ook met de blazer of andere items uit de collectie.

Een mooie witte top of blouse is iets wat bij onze basis hoort en waar je het ook bij combineert, solo of onder een mooi jasje of vest. Het is een kledingstuk wat altijis goed is. Nu heeft wit de eigenschap een beetje doorzichtig te zijn, ik vond het heerlijk dat bij deze mooie witte blouse een top is bijgeleverd incl. verstelbare bandjes. En ik denk dat veel lezers dit met mij ideaal vinden.

#ad