Lime en azuurblauw de perfecte combinatie

Zomer jurken in heerlijke kleuren.

Hou jij ook zo van blauw of groen? Nu heb ik wel zitten bedenken hoe ik deze tinten die we hier zien moet benoemen. Is het blauw nu azuur of aqua en het groen bij de ene jurk is net meer lime groen en bij de ander net een tint anders. Ik weet het niet, maar wel dat ik er een instant happy zomer gevoel van krijg, en dat in de lente.

Onlangs schreef ik nog over dat zomergevoel. In februari komt bij mij het verlangen naar de lente en als het dan eindelijk lente is, komt het verlangen naar de zomer boven drijven wat ik altijd zo lang mogelijk wil vasthouden, ook in het dragen van zonnige kleding en daar helpen deze jurken van Yesta absoluut bij.

Bij deze twee jurken vind ik het combineren heerlijk. Draag ze los, zoals hieronder, over elkaar of met een jeansjasje. Je kan je helemaal uitleven, en er jouw persoonlijke stijl van maken.

Wat voor mij ook ideaal is aan een jurk? Ssst niet doorvertellen maar soms ben ik gewoon ook echt te lui om combinaties te maken, heb ik er even geen zin in. Als je een jurk aantrekt is het vaak in een keer goed, zonder dat je ergens over hoeft na te denken en ja dat is soms echt heerlijk, dat zie je wel aan de foto’s hieronder, als de jurk perfect is heb je ook niet veel nodig.

Deze twee hoogzomer jurken van Yesta zijn weer geheel anders. Net iets korter en prachtig van kleur. Mocht je graag een taille creëren, draag over de groene jurk eens een riempje, je krijgt dan een heel ander effect. De blauwe is een zwierig model, veel zullen hem ook als tuniek dragen en dat is weer zo leuk aan fashion. Draag kleding op jouw manier, waar jij van straalt, dan zal het altijd perfect zijn.

Tip; mocht je last hebben van schuren bij de benen draag dan een broekje onder je jurk. Yesta heeft deze in zwart en wit, vraag erna bij de winkelier.

#ad