Lingerie de basis van jouw outfit

Wat heb ik vreselijk lang moeten nadenken of ik deze foto ging maken. Ik hoef niet zo nodig in lingerie op de gevoelige plaat worden vastgelegd.
Doe je het toch niet……..ik zou dat zelf ook tegen iemand anders zeggen. Niets zo belangrijk dan je comfortabel voelen in wat je draagt, wat je doet en uitstraalt.

Nu vond ik het voor deze blog iets toevoegen, functioneel en mijn mening veranderde voor deze keer. Ik kan verklappen dat er heel veel foto’s zijn gemaakt en er net zoveel door mij zijn afgewezen. Om het zo te zeggen werden door verschillend lichtinval 2 punten soms extra in de schijnwerpers gezet. Ik had met opzet al gekozen voor een prachtige dubbellaagse van Elomi, en met de handen op de juiste plaats werd deze foto uiteindelijk goedgekeurd.

Het is belangrijk om de basis van onze kleding te bespreken. Hoeveel vrouwen dragen een verkeerde maat BH of denken dat ze de juiste maat dragen. Maar ook om andere reden is lingerie soms een ondergeschoven kindje. Dit kan een financieel puntje zijn, maar ook vaak wordt er minder geld besteed en waarde gehecht aan kleding die we niet zien.

Dat is jammer, we vinden het voornaam om onze dagelijkse outfit op orde te hebben en vergeten vaak de basis waar elke outfit mee begint. Ik ben een voorstander om goede lingerie te dragen ook speciale sportbh’s. Het doet wat met je zelfvertrouwen als iets mooi en goed zit. Wanneer je goede onderkleding draagt, is dit te zien in het totale plaatje van een outfit. Komt het bekend voor dat je denkt afgelopen zomer nieuwe lingerie te hebben gekocht, blijkt het een jaar eerder zijn geweest. We denken er niet altijd aan. De tijd gaat snel, ik zet het ook voortaan in mijn agenda. Het is mij ook 100% gebeurd.

Onlangs heb ik weer 3 bh’s gekocht. Er zijn veel lingeriemerken en zoals met elk deel aan ons lijf, zijn ook al onze borsten anders. Het kan zomaar zijn dat jij het ene merk liever draagt als het andere, dat weet een speciaalzaak ook. Ik draag hier een Elomi model Cate. In eerste instantie vond ik deze bh de minst mooie van mijn aankoop, ik twijfelde zelfs of ik deze zou kopen, maar inmiddels is het mijn favoriet geworden en ga ik hem zeker weten ook bestellen in een zomerse kleur.