Hoe jij nog meer zal stralen

Is niet moeilijk voor te stellen in deze prachtige jurk van Frapp. Op het moment dat ik deze jurk zag hangen werd ik niet alleen aangetrokken door de mooie print en haar zomerse kleuren als azuurblauw en koraal, maar ook door de prachtige, en ik herhaal het gewoon nog een keer, prachtig afgewerkte halslijn. Als de zon hier net op valt, waan ik mij al in ontspannen zomerse sferen. Nu moet ik toegeven dat de zon nog niet echt mee wil werken, maar ik heb er het volste vertrouwen in, we gaan op naar een goede zomer als het aan mij ligt. Wil je hem dragen op wat koudere dagen zoals nu, dan is dit met een zomers vest of stoer licht denim jack altijd te combineren, vraag jouw favoriet shop naar hun mogelijkheden.

Vaak komen er vragen over de samenstelling van stoffen, ik denk dat er nu veel lezers blij worden gestemd. Deze jurk van Frapp is namelijk van viscose, en om jou een optimale bewegingsvrijheid te geven is hier ook elastan in verwerkt. Niets knelt, het is oprecht een jurk die je gewoon moet voelen. Ik weet al wat ik deze zomer meeneem in mijn koffer, daar hoort deze absoluut bij. Je hoeft nergens aan te denken, alleen aantrekken en het effect werkt vanzelf door.

Om jou een idee te geven over de lengte van de jurk, zelf ben ik 1.70m lang, deze beauty valt bij mij hier net over de knie. Ben jij veel langer, geen enkel probleem, draag haar dan als tuniek, ze leent zich er absoluut voor.

#ad