Eindelijk laat de zon zich zien

De mensen zijn vrolijk, en in de tuinen hoor je ‘s avonds zachtjes stemmen. Kortom gezelligheid. Ook ikzelf heb lekker van het zonnige weekend genoten,met in de avond een glaasje en een borrelplankje. Eerder op de dag was ik nog even op de zandvlakte die bijna in mijn achtertuin ligt. Ideaal,  en met deze temperaturen heerlijk om te vertoeven, vooral in deze prachtige jurk van Frapp.

Deze zomer beauty heeft een heerlijke lengte en is van 100% viscose, ik hoef niet op te schrijven hoe heerlijk dit draagt met deze warme temperaturen. Hier draag ik haar met een slippertje eronder maar als het wat frisser is, of wanneer je meer steun zoekt, draag dan een sportieve sneaker. Dit zal absoluut niet misstaan.

Wanneer je inzoomt, zie je dat in de tijdloze blauwe strepen een prachtige afwisselende print is verwerkt wat een mooi en detail aan de jurk geeft. Dat het net even anders is, Frapp denkt daar absoluut aan.

De inspiratie van Frapp is deze week totaal anders dan vorige week. Oké beide jurken zijn vrouwelijk, plaatjes van zomerjurken, maar wel een andere uitstraling. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat ik jou het kiezen wellicht lastiger heb gemaakt, of hangen ze straks beide in jouw kast? Heb jij de andere jurk nog niet gezien? Klik dan even hier om zelf te oordelen.

#ad