De nieuwe herfstcollectie van Yesta & Yest

De allernieuwste Pre-Fall collectie 2023 van Yesta & Yest is op dit moment onderweg naar al hun verkooppunten. Binnenkort zijn de fysieke en online verkooppunten volop bevoorraad en kunnen we weer naar hartelust winkelen. Een ding kan ik jullie alvast vertellen, de komende collecties zijn in een woord PRACHTIG!! Met mijn dochter Joyce kan ik jullie in deze blog alvast inspireren met mooie herfsttinten uit de eerste collectie. Nieuwsgierig geworden, lees dan absoluut even verder.

Mixen & Matchen met Yest en Yesta

Met mijn maat 48 (soms 50) draag ik Yesta en Joyce draagt Yest met maat 38. Wat ik zelf altijd zo leuk vind van deze merken is dat je heerlijk kan mixen en matchen en er voor elk figuur en leeftijd jouw eigen look is te maken.

In deze inspiratieblog zijn bruin en roze (en een klein beetje rood) de kleuren waar we mee aan de slag zijn gegaan. Ook al heeft mijn leeftijd de 50 aangetikt, toch blijf ik wat dat betreft een roze kind, Joyce is met haar 21 lentes net wat stoerder als haar moeder en koos uit de Yest collectie een heerlijke gebreide bruine jurk. Mocht het straks wat kouder worden, is een bijpassend gekleurd jeansjack daar top bij. Helaas had Joyce niet de goede maat meegenomen om hem aan jullie te laten zien, maar weet dat je de jurk op deze wijze nog verder kan stylen als jij dat graag zou willen. En laten we eerlijk wezen, met een mooi jeansjasje in bijpassende herfstkleur match jij heel veel outfits.

We gingen bij onze outfits wel samen voor hetzelfde colletje. Ze is niet te dik waardoor wij ze fijn vonden dragen, vooral onder een jurk wil je niet dat kleding die je daaronder draagt zichtbaar is of tekent, zelf wil ik altijd dat dit heerlijk soepel moet vallen, en dat deed ze.

Hoewel collecties als snel zijn te dragen, was het tijdens het maken van de foto’s best warm moet ik bekennen. Dat niet alleen, er stond ook een straf windje, dus ja wij staan vaak met de handen in ons haar. De foto’s met het haar volledig voor ons gezicht waren deze keer dan ook niet te tellen, maar zorgde wel voor heerlijke hilariteit. Samen foto’s maken is double trouble bij ons. Dat is dan ook meteen te zien aan mijn lach op de foto’s hieronder waar ik de bruine jurk van hierboven draag in het prachtige roze.

Ageless Fashion

Hierboven kon je het al lezen, ik ben dol op ageless fashion. Door mijn ogen gaat het er hier om hoe je jouw kleding draagt. Of dit nu ingetogen kleuren zijn of jij juist los gaat met kleur. Jij maakt jouw outfit. Soms krijg ik wel eens de feedback; Karin jij hebt gemakkelijk praten jou staat alles………Hoezo denk ik dan, want dat is totaal niet zo, maar waarom zou ik kleding dragen die niets toevoegt. Door gewoon te proberen en te voelen en mijzelf af en toe te prikkelen uit mijn comfortzone te stappen ontdek ik welke stijlen mij blij maken. In winkels helpen ze je altijd zo goed en is er alle tijd voor je, probeer het gewoon ook eens als je dat lastig vind. In de meeste shops staat de koffie altijd warm en is er een luisterend oor, en ik hou als Brabantse wel van een goede kop koffie.

Hierboven draag ik een prachtige set van Yesta die ook te verkrijgen is bij Yest in de kleinere maten. Ik draag dezelfde col omdat ik haar weer prachtig vind matchen. Een outfit met een heerlijke knalroze broek en bijpassend vest/jasje. Voor nu is het mooie vest wat ik hieronder draag nog wel te warm, maar als de dagen kouder draagt ze heerlijk en geeft ze voor mij een prachtige touch aan het totale plaatje

Joyce koos voor haar tweede oufit een tweed stof. Een mooie broek met wat smaller vallende broekspijpen, let vooral even op het leuke detail bij de broekszakken. Dit maakt het voor Joyce net af. Het bovenstuk valt korter waardoor de details goed uitkomen. Leuk te dragen met de col zoals op de foto, maar je kan natuurlijk een eigen touch hieraan geven in jouw stijl. Fashion is fun, speel ermee in de combinaties.

Sneak Peak van Yesta en Yest

Hoewel het nog veel te warm is, en van mij het op dit moment ook nog lekker warm mag blijven, staat de herfst snel genoeg voor de deur. De winterjas gaat sneller aan dan we denken, daarom deel ik deze alvast met jullie. Herken jij het dat je outfit soms niet matcht met de kleur van je jas? Daar hebben Yest en Yesta dit seizoen de oplossing voor, de reversible jas

Hoe handig is dit! en welke kleur jij ook kiest als je de deur uit gaat, ben je naast hip en stylish ook absoluut warm. Nog een handigheid, aan de zijkanten van de jas, zit een super handige rits, die voor meer bewegingsvrijheid zorgt. Ideaal voor op de fiets of wanneer jij gewoon meer bewegingvrijheid zoekt.

Hopelijk heb jij weer fijne inspiratie opgedaan, wij hebben ze met veel enthousiasme aan jou gegeven. 

#ad