De summer favourites van Beauty comes in all sizes

Heb jij ook van die favoriete zomer producten die je door de jaren heen hebt ontdekt en niet meer weg te denken zijn. Eigenlijk stond ik er niet zo bij stil, totdat ik had beloofd deze zomer favoriete producten van mij met jullie te delen op mijn socials. Toen merkte ik dat er echt een aantal items zijn die standaard worden aangevuld wanneer ze op zijn, mijn eigen summer favourites. In deze blog ga ik verder in op zonneproducten die absuloot in mijn koffer verdwijnen en waar er een fles zelfs standaard in mijn handtas zit. Deze is ideaal om over mijn make-up te gebruiken zodat ik mijn bescherming op de dag kan bijwerken. Als laatste mijn favoriet om mijn sunkissed skin te laten shinen in het avondzonlicht op de boulevard. Hoewel, ik kan deze zelfs subtiel in mijn haar gebruiken zodat deze ook een mooie shimmer in het avondlicht heeft.

Lancaster zonnebrand

Al jaren gebruik ik dit zonnebrandmerk. Via via kreeg ik toen het advies eens naar dit merk te kijken en ik kocht toen van Lancaster een flinke gezinsfles van 400 ml, zoals deze hieronder.

Nog steeds wordt deze gezinsfles door veel fans gekocht, maar in de tussentijd is het assortiment zo ruim geworden dat ik een andere favoriet van Lancaster heb gekregen. Als je namelijk last hebt van transpiratie of veel sport, ervaar ik het altijd alsof je zonnebrandmelk er vanaf ziet glijden.

Totdat ik een paar jaar geleden de Lancaster Sun Sport zag.Een mist die ik op kon spuiten, een beetje verdelen en introk alsof ik geen zonnebrand op had. Groot voordeel hiervan vond ik ook het gebruik van de zonnebrand op het strand. Bij een milk blijft het zand veel meer plakken is mijn ervaring. Daarnaast vind ik dat de spray ook nog eens heerlijk koel aanvoelt. Nu heb ik wel eens gelezen dat je voor de sunfactor dekking bij een mist verhoudingsgewijs meer moet sprayen dan wanneer ik een milk zou gebruiken. Hoe dat exact zit weet ik niet, daar zou je je eens in moeten verdiepen. Ik zorg ervoor dat ik zeker niet zuinig ben in gebruik en voor het comfort hierin betaal ik dan maar iets extra’s, het is mij het waard. Gelukkig kom je in de zomer regelmatig momenten tegen dat ze gunstiger zijn om aan te schaffen. Mocht jij ook een link willen dan kan je deze hier vinden; Lancaster Sun Sport.

Sunfactor over make-up

Op mijn socials heb ik hier al eens een filmpje over gedeeld. Deze favoriet heb ik pas sinds deze zomer moet ik eerlijk zijn. Als ik een terrasje ging pakken of een (buiten) afspraak had dan miste ik een sunfactor over mijn make-up die ik op de dag kon bijwerken. In mijn ochtend routine gebruik ik over mijn dagcreme een hoge sunfactor die ik onder mijn make-up kan gebruiken, maar we weten allemaal dat deze sunfactor maar twee uur werkt. Als ik dan een leuke zonnige make-up droeg vond ik dat toch nooit zo’n fijne gedachte. Tot iemand mij wees op Ambre Solair over make-up. Deze spray gebruik ik om mijn factor bij te werken en gebruik dat zeker niet te zuinig. Mijn make-up blijft absoluut goed zitten en het verkoeld mijn warme hoofd heerlijk als ik in de zon of schaduw zit, want ook dan gebruik ik een factor.

Had je mijn filmpje niet gezien en wil jij deze alsnog kijken dan kan dit via deze link (altijd gezellig als jij mij daar ook volgt).

Nu kan ik mij voorstellen dat jij van dit favoriete product ook graag een link wil en natuurlijk deel ik deze graag met jou. Hier kan jij de Ambre Solair over Make-up direct shoppen.

Flaneren mijn sunkissed skin

Als ik dan een sunkissed skin heb, vind ik het ook leuk om deze te laten shinen, ietwat te benadrukken, Al jaren (maar dan ook jaren) gebruik ik Nuxe. Soms alleen op mijn benen, maar vind het ook mooi om mijn armen en/of decollecte te benadrukken. Het is een droge olie en op het moment dat ik dit tik lees ik op de fles dat er 6 botanical oils in zijn verwerkt om mijn huid te voeden. Zelf vind ik haar heel fijn verdelen over mijn huid en als ze is ingetrokken blijft er een prachtige subtiele glans (glimmer) achter op mijn huid. Zo mooi vind ik als je in de avond uit eten gaat en de avondzon weerkaatst op de huid. Als deze op is gaat er standaard een nieuwe in de bestelling. Nu heb ik geprobeerd dit op de film te zetten maar deel deze niet omdat het daar niet zo mooi uitkomt als in het echt. Benieuwd naar deze favoriet van mij, kijk dan even via deze link.

Totaal drie prachtige producten die oprecht tot mijn favorieten horen, de een wat langer als de ander. Natuurlijk hoop ik dat jij wat hebt aan mijn gedeelde ervaringen bij het gebruik van deze producten. Ga jij deze ook gebruiken? Lees dan absoluut goed de product beschrijvingen op de hoe je deze verstandig moet of kan gebruiken.

Disclaimer; deze blog bevat affiliate links