Bell’aspetto in Sleidinge Belgie

Als jij opzoek bent naar een toffe kledingwinkel voor dames met een maatje meer, dan kan ik jullie Bell’aspetto absoluut eens aanbevelen. Natuurlijk willen jullie weten waarom en daar kan ik heel kort in zijn. Het gastvrije ontvangst door Carine laat ons in deze mooie winkel welkom voelen en het prachtige aanbod waant ons in een paradijs van kleding van casual tot feesten, zakelijk. Wat je ook zoekt en alles voor en in verschillende budgetten. Zowel in de winkel als in hun mooie webshop, wat wil je nog meer?

Dit is exact het doel van de vriendelijke eigenaresse Carine. Of je nu een merk shopt in het hogere segment of in lager budget, het maakt niet uit. Iedereen gaat na het shoppen in haar winkel stralend de deur uit.

Divers aanbod van Bell’aspetto

Ook ik ging rondkijken tussen al het moois en shopte deze keer online. Ergens vorig jaar zomer kocht ikzelf voor de eerste keer een fashion item van het merk Ribkoff en vanaf toen ben ik dit merk vaker gaan dragen, nou ja eigenlijk gewoon vaak kan ik eerlijker schrijven. Ribkoff heeft collecties in veel verschillende stijlen en deze keer ging ik voor casual chic.

Zal ik nog iets leuks verklappen? Deze maand shop jij in de sale. Dat zorgde ervoor dat ik niet een maar twee outfits in mijn kast ging hangen.

Is het niet jouw merk kijk dan toch eens op de webshop rond want het aanbod is reuze. En kom je er niet aan uit om de exacte maat te bestellen? Bel Carine gerust even op. Ze helpt graag, geen enkel probleem.

Nieuwsgierig geworden? klik dan hier; webshop Bell”aspetto, reuze nieuwsgierig wat je er van vindt.

Mijn kledingkeuze bij Bell’aspetto

Toen ik deze prachtige print zag in deze sprekende kleuren was ik meteen verkocht. Hier werd ik instant gelukkig van. Omdat de blouse dezelfde print heeft als de broek, vind ik het mooier de blouse open te dragen met een stralend wit shirt. Hier heb ik bewust gekozen voor een heel simpel basis shirt om het niet te druk te maken en de nadruk op het pak te houden.

Als je op de webshop kijkt zie je dat op het model de broek veel korter valt. Dat zegt niets over deze broek, maar eerder over de lengte van mijn benen. Met mijn 1.70m en in verhouding lang bovenlijf met naar mijn zin veel te korte benen, vallen broeken nu eenmaal lang. Natuurlijk was ik daar op voorbereid maar toen ik deze te gekke broek aantrok was ik blij verrast. Deze lengte vond ik gewoon top.

Nu had ik aan het begin van deze blog al geschreven dat er nog een prachtige outfit mijn kast in was gegaan. Deze keer koos ik ook voor meer rust in de outfit met fris blauw/wit en een vleugje groen.

Iedereen die mij volgt op social media hoort mij regelmatig roepen dat ik een echt jeansmeisje ben. Dat is geen grapje, ik houd van allerlei stijlen maar ben een echte jeans lover. Deze draag ik op allerlei manieren. Met sneaker, laars of hakje en mix&match haar enorm veel met verschillende fashion items uit mijn kast van sporty tot een beetje sexy.

Deze keer koos ik voor de prachtige blazer van Ribkoff op een heerlijke denim. Beide ouftits vallen trouwens perfect bij mij op maat, alleen de denim valt erg ruim en draag ik voor een maat kleiner. Nu let ik graag op details en heb voor jullie speciaal nog een foto genomen zodat je goed de zijkant van deze toffe broek kan zien. Tja ik schreef het al, details ik hou er gewoon weg van.

Webshop of live winkelen

Hoe jij graag shopt is een persoonlijke keuze die ik voor niemand kan invullen, maar het is het aboluut waard ook eens een bezoekje te brengen aan deze gastvrije winkel. En mocht het niet lukken? Online winkel jij ook heerlijk in de mooie webshop van Bell’aspetto.

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking