Hoe Bristol mij met de juiste sportschoenen kon motiveren

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Sporten is niet mijn favoriete bezigheid en ik vraag mij serieus af of dit ooit zal veranderen. Jullie zijn bij deze absoluut de eerste die het weten als dit zo is. Nu is het wel zo dat ik merk aan mjn lichaam dat ze meer beweging nodig heeft. Omdat ik wel kan bewegen en wat meer wil luisteren naar mijn lichaam heb ik een lidmaatschap afgesloten bij een plaatselijke sportschool. Omdat ik geen sportschoenen in de kast heb, ging ik opzoek. Deze keer had ik een lijstje gemaakt waar ze aan moesten voldoen. Het moesten sportschoenen zijn bestemd voor mij als curvy vrouw, een goede pasvorm voor mijn hoge wreef en niet onbelangrijk, als starter had ik een budget bepaald. De sportschoen moest budgetvriendelijk zijn (stel ze eindigen onversleten in de kast……).

Een heel lijstje dus en misschien was mijn eisenpakket zelfs wel groter dan dit. Ik kwam er namelijk achter dat het vanuit mij gewoon uitstelgedrag was.

Budgetvriendelijke sportschoenen bij Bristol

Uit mijn omgeving kreeg ik de tip om eens bij Bristol te gaan kijken. Niet de shop waar ik meteen aan zou denken en eerlijk is eerlijk het duurde even voordat ik wat deed met deze tip. Als ik echt eerlijk ben, was het ook mijn eerste online bezoek aan deze shop. Waarom, geen idee maar ondertussen blij dat ik hun site wel heb bezocht.

Nu verraad ik mij wel meteen, want ik heb mij dus alleen aangemeld bij de sportschool zonder ook nog maar een keertje te gaan sporten. Ja ik kreeg hier van mijn gezin iets over te horen en ja ze hebben gelijk. Ook ik heb mijn drempels en dit is er dus een van. Omdat ik dus ook echt 100% de stap wil zetten naar deze (laagdrempelige) sportschool ben ik online gaan kijken bij Bristol. Deze website stemde mij zo positief dat ik dit met jullie wil delen. Wellicht ga jij ook sporten, zijn ze versleten of deal jij met dezelfde drempel als ikzelf.

Ruim assortiment bij Bristol

Het assortiment maakte indruk op mij. In deze periode is er zowel sale als nieuwe collectie bij Bristol aanwezig (zelfs oplopend naar 70%). Op hun website staat uitgebreide informatie over de pasvorm en andere productdetails, of de pasvorm nu groot, klein of normaal valt of er wellicht gel in de zool zit verwerkt enz enz enz, alles is terug te lezen. Omdat ik geen tijd had naar een van hun winkels te snellen was dit voor mij perfect. Met deze uitgebreide informatie op de site durfde ik de aankoop online te plaatsen. Natuurlijk geeft het nooit volledig garantie maar gaf mij wel genoeg vertrouwen. Die sportschoenen waren al een “ding” voor mij, dus is het fijn goed geinformeerd te zijn.

Wil jij net als mij ook een kijkje nemen op de website van Bristol klik dan hier

Mijn keuze bij Bristol

Ondertussen heb ik mijn keuze online gemaakt en zijn ze onderweg. Ik kon wachten met jullie te informeren totdat ze waren bezorgd, maar ik was te enthousiast hiervoor. Daarom deel ik deze toffe tip ook alvast met jullie. Mijn keuze heb ik gemaakt op het advies wat ik kreeg en het soort bewegen/activiteit. Als ze binnen zijn zal ik een foto van mijn keuze delen op mijn socials inclusief mijn vorderingen op de sportschool, houd deze dus goed in de gaten. Ga jij liever wandelen of zoek jij schoenen uit een hele andere catagorie voor jouzelf, man of kind? Lekker neuzen op de site is zeker een aanrader.

Disclaimer; deze blog bevat een affiliate link