Nieuw in de winkels Bonita Avenue Knits

Is het merk jou al opgevallen? Sinds kort ligt het leuke merk Bonita Avenue Knits in de winkels. Ken jij het nog niet, of nog niet genoeg dan ga ik jou er alles over vertellen dus lees absoluut verder. Dit label bestaat uit prachtige breisels en gaat vanaf maat 36 tot ongeveer maat 52. Je kan haar daarom terugvinden in winkels voor grotere en kleine damesmaten en zijn er ook nog eens in veel kleuren. Natuurlijk ging ik ze voor jullie passen en vooral voelen.

Zachte breisels van Bonita Avenue Knits

Om de breisels voor jullie te testen stuurde dit mooie merk mij een aantal items toe. Natuurijk had ik de breisels al eerder gezien via social media en er positieve reacties over gehoord, maar nog nooit in handen gehad. Toen ik de truien en vesten uit de verpakking haalde en aantrok, waren een zachte oh en ah zeker te horen. Ze zijn namelijk zo zacht, en dat vond ik heel opvallend. Geen gekriebel aan mijn huid. De trui en ook het vest (Yvette en Mick) bestaan het grooste deel uit viscose met daarbij nog een mix van polyester en polyamide. Een perfecte samenstelling om deze zomerbreisels op de koudere dagen te dragen of die zomerse avonden wanneer het net wat kouder gaat worden en we nog heerlijk van het buiten zijn genieten.

Nu draag ik bij de gele trui een prachtig bijpassend vest, gewoon omdat ik het mooi vind staan. Natuurlijk zijn er veel verschillende mogelijkheden in styling van ton sur ton, collorblocking en het solo dragen van deze mooie breisels, en niet alleen op jeans. Om een idee te geven draag ik hier de prachtige Yvette zonder vest, niets mis met deze look vind ikzelf en wil je het iets meer geven, draag dan onder de trui eens een leuke blouse of ga eens voor een mooie sjaal.

Bonita Avenue niet alleen voor jouw casual dagen

Vanwege de kwaliteit van de breisels vind ik het ook prachtig deze niet alleen casual te dragen of te stylen. Omdat ze zo soepel vallen zijn ze absoluut geschikt voor die ene afspraak, je blijft er prachtig mee. Op de foto hieronder laat ik jou de prachtige roze trui en vest zien. Natuurlijk staan deze ook perfect op een casual broek, maar als ik een andere broek aantrek (en schoenen), krijg je ineens een heel andere look. Mijn advies speel gewoon met kleding, ga heerlijk voor je kast staan, trek al je schoenen eruit en ga gewoon proberen met daarbij de verschillende rokken, broeken en ja ook jurken. Vind je dat toch een beetje lastig dan kan je je natuurlijk altijd laten adviseren bij een van hun verkooppunten.

Verschillende modellen breisels

Natuurlijk heeft Bonita Avenue knits zich niet beperkt tot de modellen die ik in deze blog draag. Mocht je ze net als ikzelf prachtig vinden, ik heb op de foto’s de Yvette (trui) en Mick (vest) aan. De kleuren zijn bij alle modellen reuze en veranderen steeds van pastels, tot neon en andere pakkende tinten. Als je naar een van hun verkooppunten gaat zal je ook zien dat er verschillende modellen zijn, de een is prachtig voor mij als plussize en de ander zal weer mooi zijn voor iemand met een kleinere size. Hou je wel van een vest, maar ga jij meer voor een iets korter model? Ga dan eens voor de Carol die ook in uiteenlopende toffe kleuren is te krijgen. Weet je wat ook zo leuk is aan dit merk, ze is agless. Probeer het maar eens, ze flateren naar mijn mening iedere leeftijd.

Ben jij ondertussen net als ikzelf ook enthousiast geworden? Dat kan ik mij helemaal voorstellen. Momenteel rennen ze de winkels uit, wacht dus niet te lang. Dat had ik namelijk nog niet geschreven. De breisels van dit merk zijn namelijk ook nog eens heel betaalbaar.

In Nederland en Belgie heeft Fashion Brand Agent de vertegenwoordiging van Bonita Avenue Knits, de website vind je hier Fashion Brand Agent.