Zelfbuiner Marc Inbane review

De mussen vallen op dit moment van het dak af en nu schrijf ik voor jullie een review over de zelfbruiner van Marc Inbane. Het klinkt misschien heel gek, maar juist daarom schrijf ik deze blog voor jullie. Tegenwoordig ga ik toch wat minder in de zon om huidschade te voorkomen maar wil wel een sunkissed look tot in de nazomer. Natuurlijk wil ik geen oranje gloed en ontdekte de producten van Marc Inbane. Sinds een dikke maand gebruik ik deze zelfbruining wekelijks, lang genoeg om mijn ervaring met jullie te delen.

Nu moet ik jullie bekennen dat mijn dochters deze pruducten al lang op het oog hadden, omdat naar hun zeggen dit merk mega populair is onder velen. Ik kende het echt niet, nu gelukkig wel!

Producten Marc Inbane gemakkelijk in gebruik

Een zelfbruiner moet bij mij gemakkelijk in gebruik zijn, niet te veel gedoe daar houd ik gewoon niet van. Op het filmpje in de blog leg ik uit hoe ik het product zelf gebruik, super gemakkelijk zonder vieze handen. Hieronder een foto van mij net voordat ik de tanning ging aanbrengen, mijn haar heb ik in een knot zodat deze niet kan meekleuren. Oh en als jullie denken waarom mijn gordijnen dicht zijn, puur om de warmte nu lekker buiten te houden.

Mijn Hyaluronic Self-Tan spray is 100 ml en daar ga ik ook wel een tijdje mee doen. Ze is zuinig in gebruik vind ik. Zowel mijn dochter als ik gebruiken hem (doen samen met dezelfde spray) en ik vermoed dat er nog geen 1/4 uit is bij ons na een maand. Natuurlijk kan ik er niet doorheen kijken het is mijn vermoeden, het blijft een indicatie, maar als ik zo voel naar de resterende inhoud………

Volgens Marc Inbane blijft begint de bruining na 1 minuut aan te zetten en bljft deze spray 9 dagen zitten. Lastig, daar ben ik heel eerlijk in. Omdat je toch buiten loopt en daarom een natuurlijke tanning krijgt durf ik mijn ervaring hierin niet te delen. Fijn is ze wel en oranje ben ik absoluut niet, ze kleurt heel dicht tegen mijn natuurlijke bruine huidskleur.

Mocht jij net als ik dit product ook eens willen testen (wat ik mij heel goed kan voorstellen) geef ik jou hier de link van Marc Inbane gezicht self tanning. Als jij nu denkt ik heb kwasten genoeg ik gebruik een kwast uit mijn eigen voorraad dan is dat natuurlijk een eigen keuze. Geen idee of het resultaat dan net zo egaal zal zijn als ikzelf ervaar. De kabuki kwasten van Marc Inbane zijn volgens hen hypoallergeen en hebben deze een speciale coating zoadat ze geen product opnemen. Daarnaast hebben ze volgens de info van dit merk ook een antibacteriele behandeling gehad. Voor mij was het reden genoeg om hem aan te schaffen en kan je hem via deze link direct aanschaffen, Marc Inbane Kabuki kwast.

Voor jullie heb ik speciaal een filmje gemaakt die je hier kan terugkijken, ik ben het nog niet gewend en had meer dan 1 take nodig voor jullie, dus wees lief voor mij. Mijn filmje over Marc Inbane speciaal voor jou. Laat je mij jouw test resultaten ook weten, ben ik heel nieuwsgierig naar.

Selftanning voor mijn body

Voor mijn lichaam gebruik ik een ander product van Marc Inbane, elk product heeft voor mijn zijn of haar eigen kwaliteiten. Om deze egaal aan te brengen gebruik ik niet de kabuki kwast maar een super zachte handschoen omdat het oppervlak nu eenmaak groter is en deze superfijn uitwrijft. Nu zag ik dat je de tanning inclusief de glove in een pakket beschikbaar is, ontzettend handig natuurlijk, de link vind je hier. Selftanning lichaam

Deze review bevat Affiliate links