Nieuwe najaarscollectie Yesta 2022

Wauw, dat is voor mij echt het juiste woord bij de nieuwe najaarscollectie van Yesta. Ze heeft prachtige kleuren en is subliem op elkaar afgestemd. Of je nu liever voor een casual look gaat of binnenkort een leuk etentje voor de boeg hebt, je kan je van hartelust uitleven.

Natuurlijk laat ik uit hun kleurenthema’s slechts een klein gedeelte zien, maar het zal je verbazen hoeveel leuke outfits je kan maken met steeds een paar items. Neem de casual outfit hierboven, de stoere broek (zit heerlijk trouwens) is ontzettend leuk te dragen met de top en de blouse. Hou je niet zo van printjes of draag je de mosterdgroene blouse liever dicht op de broek, draag de kleding juist zoals jij dit wil.

Zoals je ziet is de broek voor mij te lang, beter kan ik schrijven welke broek niet, want ik heb nu eenmaal geen lange benen. In eerste instante twijfelde ik om haar naar binnen te slaan, maar toch vond ik de donkergroene omslag wel iets hebben.

Combineren met Yesta

Nou is het zo dat ik niet niet alleen kleding van Yesta Fashion graag met elkaar mix en match, maar ik hou ook ontzettend veel van schoenen. Onder de outfit hierboven zie je stoere witte boots, maar hier kan je natuurlijk alles bij dragen, probeer eens te wisselen van schoenen en kijk wat dit voor je outfit doet.

Najaarslinnen bij Yesta

Ja, en waarom niet, wat mij betreft een fantastishe vondst. Linnen draagt comfortabel, ideaal bij een Indian Summer, en als het echt kouder gaat worden dragen we haar gewoon door. Doordat de stof voor het najaar bedoeld is, voelt ze ook wat dikker aan. Voordeel voor de haat/liefde verhouding voor sommige met linnen, hierdoor was mijn ervaring dat ze veel (maar dan ook echt veel) minder kreukt.

Op het moment dat de foto ‘s werden gemaakt was het +30 graden, omdat alles dan gewoon plakt was dat voor mij een goede test om de kreuk van de jurk te testen. Zoals ik net schreeft was het testresultaat bij mij positief maar ik ben benieuwd hoe jij het ervaart.

Op dit moment is deze jurk ontzettend favoriet bij mij. Nu draag ik haar met een slipper/sandaal, want de laarzen die jullie zien, zijn leuk voor de foto, maar voor nu bij mij veel te warm. Als het kouder gaat worden draag ik deze dress in een casual look op de groene broek hierboven maar ze is natuurlijk ook ontzettend tof met het mooie wolwitte vest waar deze kleur weer in terugkomt.

Ongetwijfeld komen we binnen een korte tijd in een jaargetijde waar we gaan van warm/koud en weer terug. Ideaal om dan een laagje extra te dragen, zodat het aan of uit kan.

Breisels dit najaar bij Yesta

Elk najaar zien we veel breisels, en hoewel deze jurk los staat van alle combinaties die jullie hierboven zien, wil ik deze jurk niet onthouden. Ze hoort bij het kleurenthema en het kan zijn dat ze iets verlaat is en nog niet in de winkels ligt, informeer hier even naar bij de verkooppunten. Dat ik haar in het najaar veel zal gaan dragen is zeker. De jurk is comfortabel, warm en trendy, maar voor nu nog even de slippers aan en laat ik deze beauty nog even in de kast hangen.

#ad