Room 5 in Brummen

Tussen Arnhem en Apeldoorn ligt het leuke plaatsje Brummen wat bekend staat om een aantal mooie kastelen en prachtige landhuizen. Ideaal om de historie van Brummen te combineren met een heerlijke middag shoppen Bij Room 5. Of u nu een maatje minder of een maatje meer draagt, bij Room 5 helpen ze u graag met een hippe, trendy en betaalbaare outfit. Uw kleding afstijlen met de juiste accessoires? Ook dat is bij deze leuke winkel geen enkel probleem.

Shoppen op elk moment van de dag bij Room 5

Dat klinkt mischien gek want ze zijn natuurlijk niet de hele dag geopend, en toch kan dit door hun mooie webshop waar u kunt shoppen wanneer het uitkomt, hoewel het natuurlijk ontzettend gezellig is om de sfeer van de winkel te proeven met een kop koffie tijdens het shoppen, aan de klant de keuze in deze gastvrije winkel.