Endless mode in Venlo

Al heel wat jaren is Endless fashion gevestigd in Venlo. In een van de mooie steegjes met mooie klinkerstraten vind je hun mooie pand in de Jodenstraat. Hoewel eigenaresse Sandra wordt bijgestaan door haar team, vind je haar ook bijna dagelijks in de winkel.

Sporty en casual chique voor de plussize vrouw bij Endless

Bij Endless vind je een prachtige collectie voor een maatje meer, casual, sportief met net die classy vrouwlijke uitstraling. Ook dames met lipodeem vinden vaak de weg naar deze winkel, Sandra is ervaringsdeskundige en heeft al veel klanten kunnen helpen met een trendy outfit. Vanaf maat 40 tot 60 kunt u slagen in de leukste sporty fashion.

Webshop voor de hipste outfits bij Endless

Hoewel deze winkel absoluut een bezoek waard is (tip je kan in de omgeving heerlijk lunchen), kan het natuurlijk zijn dat deze shop niet op jouw lijstje staat om binnenkort te bezoeken. Geen enkel probleem, ook hiervoor is een oplossing gevonden. Endless heeft een prachtige webshop voor de vrouw met een maatje meer, shoppen kan dus eigenlijk op elke uur van de dag precies wanneer het jou uitkomt.