Stijlvol Fashion in Zelhem

In Zelhem ligt wat mij betreft een verboren parel voor de plussize vrouw op fashion gebied. In dit leuke plaatsje voorziet Marlene de klanten met passie in toffe outfits. Bij dit verkooppunt voor grotere damesmaten vind je diverse merken in verchillende budgetten voor verschillende gelegenheden.

Diversiteit van merken bij Stijlvol Fashion

Marlene vind het belangrijk een diversiteit te kunnen bieden voor verschillende gelegenheden maar ze komt ook haar klant tegemoet om de mogelijkheid te geven te shoppen in verschillende budgetten. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden. Deze leuke winkel verkoopt onder andere de laatste collecties van Yoek en Yesta, maar eigenlijk is deze winkel te leuk en zou je haar gewoon moeten ontdekken om heerlijk diverse stijlen te gaan passen.

Wil je deze winkel op de landkaart van Beauty comes in all sizes inclusief routebeschrijving even opzoeken dan kan dat via deze pagina. Mis je nog wat gegevens zoals hun social media dan kan je deze vinden op hun website www.wijzijnstijlvolfashion.nl

Staat deze winkel binnenkort in jouw agenda om te bezoeken?