Paffuto in Balen (Belgie)

In het Belgische Balen vinden we Paffuto waar eigenaresse Peggy de mooiste outfits met u samenstelt van maat 42 tot en met 54. In de winkel is voor ons als klant een ruime keuze in verschillende stijlen en een leuke diversiteit aan merken. Peggy vind het belangrijk dat de klant voor een toegankelijk budget in een speciaalzaak kan slagen, en houdt hier bij de inkoop absoluut rekening mee.

Verkooppunt van verschillende betaalbare merken

Zo is Paffuto een verkooppunt van onder andere Yesta maar ook Only Carmakoma en dit tot vreugde van haar klanten. In Belgie zijn namelijk niet veel verkooppunten van Only Carmakoma, een win win situatie dus, want niets zo fijn als een blije klant. Natuurljk verkoopt Paffuto nog veel meer merken, eens een kijkje nemen op de webshop van Paffuto kan hier.

Debby wilde absoluut een webshop voor haar klant, niet iedereen is even mobiel of woont net iets verder weg. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend gemakkelijk om de collectie in de gaten te houden.

Openingstijden Paffuto

Hoewel de webshop een aanvulling is voor de klant gaat er niets boven een bezoek brengen aan deze winkel voor grotere maten en te genieten van de gastvrijheid die Paffuto heeft. Voor wie een bezoek aan de winkel brengt, let op de openingstijden, ze is van woensdag tot en met zaterdag geopend en voor wie graag een keer op een zondag een bezoek brengt kan dit op de 1e en 3e zondag van iedere maand.

Alvast heel veel shop fun.