Combineren met linnen Yesta Fashion

Linnen, volgens mij zijn er fashion liefhebbers die hier of weg van zijn of………..er gewoon niets van willen weten, een tussenweg heb ik nog niet meegemaakt. Het zal jullie wellicht niet verbazen dat ik deze stof helemaal omarm, hoewel dit beslist geen liefde op het eerste gezicht was, het duurde bij mij even voordat ik helemaal mee was met deze stof. Ondertussen hou ik gewoon van deze stof, en het is daarbij heerlijk aangenaam dat ik mij niet hoef druk te maken over een kreukel meer of minder. De stof draagt daarbij in de zomer ook nog eens heerlijk koel, een ideale combinatie.

In de hoog zomercollectie van Yesta vond ik dit te gekke linnen pak in een prachtige zandkleur. Het leent zich er natuurlijk voor om leuke combinaties te maken en een aantal hiervan laat ik graag aan jou zien. Dan begin ik meteen met een leuke idee die ik niet op de foto heb gezet, maar ze is gemakkelijk te visiualiseren. De longblouse kan namelijk super leuk als jurk dragen worden, met of zonder riem gewoon waar jij die dag zin in hebt. Het leuke is dat deze zandtint een kleur is die zich ervoor leent om te mixen en matchen met allerlei verschillende kleuren, leuk om te proberen.

Op deze outfit heb ik het linnen pak gecombineerd met een zachte zalm oranje kleur. Een kleur die we in deze review nog verder gaan terug zien. De broek is voor de langere fashion liefhebsters goed op lengte, ik moest haar met een plateauschoen dragen omdat ze anders voor mij te lang zou zijn. Loop jij graag op platte schoenen en heb jij net als ik geen lange benen? Ze is ontzettend gemakkelijk korter te maken.

Om jou meteen een idee te geven hoe de longblouse te combineren bij een andere kleur, heb ik een zwarte broek en top van Yesta aangetrokken en hier de blouse/jurk op aangetrokken, en hoewel geheel buiten dit kleurenthema kon ik het echt niet laten om meteen een leuke top te laten zien die ik ook in de collectie voor jullie heb gespot. Zo zie je dat met enkele goede basisstuks en/of kleuren je kan blijven combineren. Nu heb ik voor het gemak zwart gekozen omdat het een “lekker broekje”is (zit zo lekker), maar je kan natuurlijk helemaal los gaan met combineren.

Oranje tinten bij Yestafashion

Zoals ik jou al schreef leent dit linnen pak zich ontzettend goed om te mixen en matchen, en dat ga ik ook lekker doen. Omdat ik deze oranje kleur uit de Yesta collectie ontzettend mooi vind, blijf ik nog even in deze prachtige kleur en ga ik een mix en match maken voor jou op de linnen broek.

Deze heerlijke dunne zomerse trui, draagt heelijk licht en is hierdoor ook geschikt om op iets warmere dagen te dagen. Ze schijnt wel door, daarom heb ik onder deze trui de oranje top aan die ik onder het pak draag op de bovenste foto’s. Natuurlijk is de trui prachtig om op allerlei kleuren te dragen zoals een prachtige witte broek uit de plussize collectie van Yesta.

Nu ga ik meteen ook een must delen bij deze linnen broek en misschien herken jij dit ook wel. Als ik snel snel even een boodschap ga doen zonder handtas en ik draag toevallig een broek zonder zakken, dan zit ik vaak altijd te rommelen met sleutels die ik ergens vast moet houden. In de winter heb je wellicht een jas aan waar sleutels snel zijn in te stoppen, maar zodra het lente/zomer is en we geen jas meer dragen vind ik dit echt soms wel eens een “dingetje”.

Als jij dit ook zo ervaart ga ik jou nu blij maken want deze broek heeft namelijk zakken en dat heb ik zo ontzettend graag, jij ook? 

Prachtige prints van Yesta

Is een effen shirt voor jou veel te saai en hou jij van een leuke print? Dan heeft Yesta natuurlijk ook hier rekening mee gehouden. Deze tuniek heeft prachtige kleuren als zomers turqoise en zalm oranje tegen een zandkleurige en zwarte ondertoon. Draag het shirt op een lentedag onder een kleur vest naar jouw keuze of kies net zoals ik voor deze prachtige oranje kleur.

Natuurlijk is deze tuniek ook super te dragen onder de linnen blouse/jurk. Er zijn zoveel leuke combinaties mogelijk dat het bijna een dagtaak zou zijn om dit allemaal aan jullie te laten zien. Zelf ga ik het tuniek bijvoorbeeld ook dragen op de zwarte broek die je ook op deze bladzijde ziet, maar ook met een leuke zomerse jeans om lekker te blijven mixen en matchen.

Zoek je nog meer tips om te mixen op de prachtige linnen broek? Kijk dan eens bij deze koraal rode blouse uit een blog die ik eerder schreef, die zal daar natuurlijk prachtig bij staan. Hou je het liever bij een zomerse naturel look? Dan is deze witte blouse van Yesta een plaatje.

Zomerse jurken van Yesta Fashion

Draag jij in de zomer graag jurken? Dan is deze jurk van Yesta Fashion een musthave. Ze heeft net als de tuniek, dezelfde print en de rug heeft een bijzonder mooi detail. En ja curvy dames, heb jij net als ik volle bovenarmen? So What!!!! Draag jouw lichaam en kleding met flair, mijn armen zitten er ook nog met vest en als het warm is draagt dat minder fijn. Iedereen heeft issues en iedereen heeft het bij zomerse temperaturen warm, draag en SHINE!

Is het een koelere dag of zit je ś avonds buiten nog wat na te genieten en wordt het wat koeler? Trek dan eens het dunne oranje truitje aan dat ik ook liet zien op de linnen broek. Op deze manier blijf je mixen en matchen en dat is reuze handig wanneer jij straks jouw vakantiekoffer gaat inpakken en jouw outfits goed moet afstemmen.

Verkooppunten Yesta Fashion

Opzoek naar verkooppunten van Yesta? Kijk dan even op hun website van of check de social media berichten van Beauty comes in all sizes. Veel verkooppunten reageren hieronder.

#ad