Limited edition Plus Basics bij Frommès en Maxim’s

Dit seizoen is de collectie van Plus Basics uitgebreider dan ooit. Voor de eerste keer (zover ik mij kan herinneren) heeft dit merk dat bekend staat om haar mooie travelstoffen, dit seizoen ook een limited edition met een andere kwaliteit die is te verkrijgen bij Gold Stores Frommes en Maxim’s.

Een prachige vegan leather dress, helemaal mijn eigen stijl en totally IN LOVE!

De stijl van Karin

Wil je weten waarom het helemaal mijn stijl is? Persoonlijk houd ik van vegan leather, het heeft voor mij dat randje voor een stoer en toch vrouwelijk uiterlijk. Het model van deze jurk kennen we al eerder uit de collectie van Plus Basics, en voor mij een ideale dress om te dragen.

De doorknoopjurk geeft mij altijd net meer mogelijkheden met mixen en matchen. Hoewel ik de jurk hier dicht draag, is ze ook prachtig open te dragen als blouse. Heerlijk met een paar sneakers of stoere eronder boots geven het meteen een andere look. Het is een jurk die door mij veel seizoenen gedragen zal worden en met steeds een kleine verandering voor een andere uitstraling. Spelen met kleding is leuk!

Hoewel ik een liefhebster ben van blouse/jurken is er ook altijd een minpuntje. Wie net als mij kunstnagels draagt zal zich daar wellicht in herkennen, het open en dichtdoen van knopen gaat bij de ene jurk net iets moeilijker. Deze vegan leather dress geeft hierin geen enkel probleem. Ze heeft namelijk ideale drukknopen, en ja ze zijn stevig.

Om het verschil te zien in mixen en matchen hieronder een foto met Esther, eigenaresse van Frommes. Zij draagt daar de jurk open als blouse met stoere boots eronder. Zo kan jij met net die kleine verandering, deze jurk steeds anders combineren in jouw eigen stij.

Let wel op!

Ben jij net als ikzelf ook fan van deze prachtige jurk? Normaal gesproken had ik dit model, wanneer ze van travelstof was bij dit merk, een maat kleiner besteld dan mijn eigen maat.. De pasvorm valt bij dit materiaal net iets anders en draag hier mijn eigen maat.

Vegan Leather dress Plus Basics bijna alleen verkrijgbaar bij de Gold Stores Frommes en Maxim’s

Deze prachtige vegan leather dress is een limited edition, maar dan bedoel ik ook echt limited. Ze is bijna alleen te verkrijgen via de Gold Stores van Plus Basics Frommes en Maxim’s. Heb je interesse wacht dan niet te lang, de kans dat jouw maat net is uitverkocht is door de kleine oplage erg groot.

Gehele collectie Plus Basics bij Gold Stores Frommes en Maxim’s

Nu denk jij wellicht Gold Store, wat is hier anders aan. Mocht je dat niet weten, ga ik dit voor jou uitleggen. Zowel Frommes als Maxim’s kopen elk seizoen de gehele collecie Plus Basics voor jullie in, hierdoor krijgen zij van het merk de naam Gold Store.

Shoppen bij hen kan op verschillende manieren. Bij Frommes kan dit via Beauty Comes In All Sizes of bij hen rechtstreeks op de webshop. Bij Maxim’s kan je naar hun eigen website waar alle contact gegevens speciaal voor jou bij elkaar staan.

Mocht jij haar ook shoppen, dan ben ik altijd dol op foto’s, ontzettend leuk wanneer jij deze op de besloten groep van Beauty Comes In All Sizes plaatst.