Trenchcoat Plusbasics

Met de juiste trenchcoat zit jij altijd goed. Het is een klassieker maar ook hip en trendy. Dit voorjaar kunnen we er niet onderuit en zien we ze in allerlei modellen. Als jij denkt dat deze trend alleen in kleinere maten te verkrijgen is, dan heb je het helemaal mis. Ook bij de verkooppunten voor grotere dames maten (wat is groot tegenwoordig?) kun de trenchcoat dit seizoen volop vinden. Om er voor jullie twee uit te lichten bleef ik bij de klassieke jas van Plusbasics mode, die tot nu toe altijd in de collectie zijn geweest in het blauw en zwart. Ze is naast mooi ook vuil en waterafstotend, hieronder lees je er meer over.

De klassieke trechcoat met een trendy uitstraling

Een goede trechcoat met een goede snit, hangt voor jaren aan jouw kapstok. Dit prachtige exemplaar van Plusbasics heeft als positieve eigenschap dat ze gemaakt is van een zwaardere kwaliteit travelstof. Dat niet alleen ze is ook voorzien is van een teflon laag. Oke laat ik eerlijk zijn, denken jullie hetzelfde als wat ik dacht toen ik het voor de eerste keer hoorde?

Mijn hersenpan ging echt een connectie maken met de nodige pannen uit de keuken. Toen ik dit weer uit mijn gedachten had kunnen wissen hoorde ik dat teflon ook gebruikt werd in stoffen. Dat heeft een groot voordeel waardoor deze jas water en vuilafstotend is. Je hoeft je dus veel minder zorgen te maken over een vlek of een regenbuitje.. Eerlijkheidshalve heb ik de regen nog niet getest, maar dat zal met het Hollandse weer zeker weten goedkomen.

Ondanks dat deze jas niet gevoerd is (dat voelt eerlijkgezegd zeer prettig aan) zal ik haar al vroeg in het voorjaar kunnen dragen. De voordelen van de travelkwaliteit zorgde ervoor dat ook tijdens het maken van de foto’s, ik het absoluut niet koud had.

Minder kreukels in jouw jas door travelstof bij Plusbasics

Lekker klinkt dat, vind jij dat ook? Nu is strijken ook beslist geen hobby van mij dus ja, ik draag graag kleding die minder snel kreukt zelfs bij mijn jas kijk let ik hierop. De beide jassen die ik hier laat zien hebben alleen een andere kleur en verder dezelfde eigenschappen. Zie je het kleurverschil goed op de foto? Boven draag ik een mooie diepe donkerblauwe kleur en hieronder een zwarte, warm black om precies te zijn. Nu draag ik er een lekkere jeans onder maar of ik nu casual, zakelijk of welke andere stijl ook bedenk, ze matcht altijd.

Blauw of zwart als basiskleur

Het slechte nieuws van deze prachtige jas, is dat ze tot nu toe alleen in blauw en zwart zijn te verkrijgen. Ja ik kocht ze beide, gewoon omdat ze heerlijk dragen en ik graag jassen voor gelegenheid draag in verschillende kleuren. Mijn hoop blijft nog steeds dat ze ook ooit in een mooie zandkleur of mijn lievelingskleur rood uitkomt. Dan zie je mij echt rennen, maar voorlopig ga ik deze beide basiskleuren vaak uit mijn kast halen want ook daar ben ik zeer mee in mijn nopjes.