De ultieme outdoor en regenjas Regn

Regen, sneeuw en tel daar ook nog even de kou en wind bij op. Zoek de perfecte outdoor jas voor grotere maten maar eens, het is bijna niet te doen. In ieder geval mits jij net zoveel eisen stelt als ikzelf aan een jas. Mijn jas vond ik bij het merk Regn in een van hun verkooppunten voor grotere damesmaten, maar draag jij een kleinere maat dan is dit geen probleem. Hun matenrange loopt ongeveer van 38 tot 54/56. Hieronder schrijf ik jou waar mijn ultieme oudoor cq regenjas aan moet voldoen.

Het kiezen van de perfecte regen of ourdoorjas

Het zal niemand verbazen als ik schrijf dat een water-en winddichte jas voor mij naast comfortabel, gewoon modisch moet zijn, ik wil daar eigenlijk geen consessies in doen punt. Want waarom zou dit niet samen kunnen gaan, het oog wil ook wat en naast dit alles zocht ik kwaliteit voor een paar jaar draagplezier Thuis heb ik twee grote honden die dagelijks flink de benen moeten strekken, een goede jas is dan een echt must. Mijn oude jas voldeed eigenlijk al lang niet meer en wilde nu in duurzaamheid investeren.

Herken jij het dat na een fikse regenbui je geen droge draad kleding meer aanhebt, dat je jas ondanks waterdicht te zijn, zweet, de wind er dwars doorheen gaat, koud gaat aanvoelen, plakt. Nou ik herken het uit duizenden dus kocht ik nu deze fashionabele wachterdichte jas met getapete naden aan de binnenkant, en daarbij ook wind dicht is van het merk Regn. Vanwege de wintermaanden koos ik nu voor de gevoerde jas, is dit voor jou te warm, koop dan een ongevoerde variant.

Met Regn fashionabel naar buiten

Eerder schreef ik al dat ook een outdoorjas voor mij trendy moet zijn. Naast de looks heeft deze jas super mooie uitgewerkte details. De meeste hiervan waren te lastig om goed op de foto goed te laten overkomen. Kijk bijvoorbeeld naar de duimsgaten onderaan de mouw, deze kon ik natuurlijk wel vastleggen, ze zijn er speciaal zodat ook de wind hier niet onder kan slaan. Fiets jij veel en zoek jij een jas met veel bewegingsmogelijkheid? Op het rugpand zit achter bij de benen een lange rits die jij open kan ritsen, ideaal en als je deze open maakt zie je een prachtige subtiele print, over mooie details gesproken (geschreven in dit geval).

Nieuwsgierig geworden over deze prachtige jas?

Dat kan ik mij helemaal voorstellen, op www.regn.eu staan meerdere modellen en zijn ook alle technische details na te lezen, inclusief de verkooppunten van dit merk.