Marloes Mode in Nijverdal

Op zoek naar trendy en betaalbare fashion voor grotere damesmaten? Dan is Marloes Mode in Nijverdal absoluut een aanrader om te bezoeken. Prachtige prints, vrolijke kleuren maar ook rustige tonen vullen haar winkel. Het is heerlijk om rond te snuffelen maar alleen moeilijk om niet zonder een aankoop weer op huis te gaan. Er is altijd wat te vinden bij deze goedlachse eigenaresse. De collecties wisselen snel bij dit verkooppunt voor grotere maten, zodat je steeds verrast wordt in de winkel met de laatste collecties.

Voor jong en oud trendy fashion bij Marloes Mode

Omdat er snel wisselende collecties zijn bij Marloes, is het aan te raden hun social media op de voet te volgen. Zie je iets neem dan gewoon even contact met ze op zodat Marloes ervoor kan zorgen dat je niet achter het net vist. Een linkje geef ik je natuurlijk graag :facebook link Marloes Mode.

Alvast veel shop plezier.