Boetiek KiJan in Denekamp

Een prachtige winkel waar eigenaresse Kirsti haar klanten gastvrij ontvangt. Je vindt bij boetiek KiJan jouw outfit al vanaf maat 38/40 en groter  Ze stellen hun collectie met zorg samen, maar ook in het seizoen spelen zij in op jouw wensen, zodat zij voor jou een ideale shop zijn voor een maat groter en minder.

Diverse merken bij Boektiek Kijan

In de boetiek in Denekamp vind je de laatste fashion van hippe en trendy plussize merken in een casual (chique) look, maar ook voor dat ene feestje kan jij hier vast en zeker slagen. Tegenwoordig  is er ook een heuse jeanscorner waar jij in verschillende prijsklassen een toffe denim kan vinden die jij samen met Kirsti en haar team op jouw eigen wijze kan afstylen. 

Lukt het jou niet om persoonlijk langs te gaan (de koffie is lekker zeg ik uit eigen ervaring) dan heb ik goed nieuws voor jou want via hun webshop kan jij op elk moment van de dag jouw perfecte aankoop doen. Interesse om hier eens een kijkje te nemen, klik dan op deze link webshop Boetiek-KiJan