Riant by Linda in Oldenzaal

Soms denk je dat de kleinere boetieks wellicht minder ruimte hebben om jou diversiteit te bieden, helemaal fout. In de kleine maar oh zo gezellige shop van Riant by Linda vind jij naast haar gastvrijheid een diversiteit aan stijlen. dit verkooppunt voor grotere damesmaten staat voor een vrouwlijke uitstraling welke outfit of stijl jij ook kiest.

Kleur bekennen met Riant by Linda

Of jij nu voor een uitbundig print gaat, vrolijke kleuren verkiest of juist een liefhebster bent van ingetogen fashion, het kan allemaal. Linda begrijpt dat wij niet allemaal hetzelfde zijn of gewoon eens zin hebben in iets anders. Ga jij binnenkort opzoek naar nog meer leuke winkels met dat maatje meer? Zet deze gezellige winkel dan absoluut op jouw shoplijst, Linda helpt jou graag (let op zondagen en maandag gesloten).