Bewonder je Curves in Roosendaal

Midden in het Stadshart van Roosendaal vind je Bewonder je Curves in Roosendaal. Een winkel die de Brabantse warmte en gezelligheid uitstraalt en staat voor de zelfstandige, lieve, grappige, eigenwijze, stoere maar ook de tikkeltje onzekere vrouw met curves. Bij dit verkooppunt voor de grotere damesmaten tot maat 54, maak jij met Debby en haar team de mooiste outfits. Een feestje in het vooruitzicht of een leuke look voor de casual dagen? Alles is mogelijk bij deze winkel voor een maatje meer.

Groot assortiment met betaalbare merken bij Bewonder je Curves

Eigenaresse Debby heeft in haar winkel de focus gelegd op budget toegankelijkheid. Hierdoor weten haar klanten zowel uit Nederland en Belgie te vinden. Interesse uit hun prachtig aanbod maar ligt de winkel even niet op de route? Geen enkel probleem bij Bewonder je Curves. Wanneer je iets op hun socials ziet, sturen ze dit graag naar jou toe (pssst nadat jij betaalt hebt natuurlujk)