TOVVV in Turnhout

Zeg maar nee dan krijg je er twee. Flauw grapje natuurlijk maar shop TOVVV, dat leuke verkooppunt voor de grotere damesmaten uit het Brabantse Bladel heeft haar deuren geopend van een tweede winkel in het Belgische Turnhout.

Nog ruimer merkaanbod bij TOVVV in Turnhout

Wie denkt in hun filiaal in Turnhout exact hetzelfde aan te treffen dan in de winkel in Bladel heeft het mis. In de tweede winkel was het mogelijk nog meer merken aan hun klanten te presenteren, een winwin situatie voor iedereen. Denk jij nu dat je dan speciaal naar Turnhout moet om dat ene shirtje te scoren wat de ene winkel nu net wel heeft en de andere niet? De service staat hoog en overal is een mouw aan te passen of je moet het leuk vinden om afwisselend beide winkels te bezoeken, dat vinden ze alleen maar TOVVV.