Lifa by Yvonne in Lemmer

In het mooie Lemmer zit Lifa by Yvonne met hun prachtige ruime winkel waar Lifa mooie lingerie, badmode en Fashion voor vrouwen vanaf maat 36 tot 58 verkoopt. Elk seizoen zoeken zij de laatste fashion items uit met mooie materialen en een vrouwlijke snit. Wanneer je de winkel binnen komt, word je echt verrast door de oppervlakte van deze shop. Een ruime opzet voor een ontspannen shopbeleving.

Lifa by Yvonne lingerie expert in Lemmer

Dat voor een juiste pasvorm van kleding goede lingerie essentieel is, weet Lifa by Yvonne als geen ander. Sinds jaren verkopen zij lingerie, een passessie is absoluut de moeite waard.

Plusbasics en Only M bij Lifa by Yvonne

Fan van travelstof? Bij Lifa by Yvonne vindt u hierin elk seizoen een ruime collectie. Nieuwsgierig geworden maar is een dagje Lemmer net te ver weg? Via de hompage (shoppen) van Beauty comes in als sizes kunt u rechtstreeks online winkelen bij Lifa.