So True in Mijdrecht

In Mijdrecht vinden we fashion winkel So True voor de eigentijdse fashionista. Je kunt er de leukste outfits shoppen in grote en kleine maten. Vanaf maat 36 tot 54, voor trendy en hippe outfits die vaak net iets anders zijn dan we gewend. Eigenaresse Trudy zoekt voor haar winkel altijd de mooiste parels uit die de stijl van de winkel benadrukken.

Eigentijdse hippe en trendy kleding bij So True in Mijdrecht

Merken als Alembika, Mat Fashion, Crea Concept, kan je ondere andere in deze leuke shop vinden. Binnenkort gaat de webshop online van deze trendy winkel voor de eigentijdse vrouw, maar het allerleukste is natuurlijk om eens een bezoekje te brengen voor een fijne fashion beleving. De koffie staat ongetwijfeld warm in deze gastvrije shop.

Ohh en zoek je toevallig nog bijpassende accessoires bij jouw outfit? Natuurlijk kan je deze hier ook vinden.