Goldies Plus in Mol (Belgie)

Als aanvulling op Goldies opende Isha eind maart (2023) Goldies Plus in Mol. Op deze manier kunnen ze hun klanten een diversiteit geven van verschillende sizes. Plussize mode was Goldies Plus absoluut niet vreemd vanwege de moeder/dochter relatie met XL Mode. Deze zal bij veel niet onbekend in de oren zal klinken. Nu er door dochter Isha nog een winkel is geopend als verkooppunt voor de grotere damesmaten in Mol, kan er door de liefhebbers nog meer geshopt worden. De link van de webshop Goldies Plus vind je hier.

Goldies Plus voor diverze stijlen

In de Plus store vind je een fijne diversiteit vinden aan stijlen. Van feestelijk, zakelijk, of casual, niets is te gek. Ze zijn van alle markten thuis. Hoewel Isha zelf meestal in haar andere winkel te vinden is, word je in Mol hartelijk ontvangen door Maxime om samen de mooiste outfits samen te stellen. En lukt het niet om binnenkort naar deze leuke winkel te gaan, en wil jij toch graag een een kijkje nemen? Via de webshop kan jij bij hen op elk uur van de dag jouw aankoop doen. De link van de webshop Goldies Plus vind je hier